פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מזה perviendo ? אני מבין קצת ספרדית ולא מכיר כזאת מילה.אני מניח שבגלל שהוא אומר boy perviendo ולשיר קוראים BECOMING INSANE אז זה הפירוש....
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אכן גם לי יש אותם, ביקמינג ממוסחר אבל זה מחיר התהילה, הרמיקסים לדיפלי ומרלין פשוט מעולים.בקשר לאלבום הוא בהחלט נשמע מבטיח, אחרי שסולימאן השתחרר לפני כמה חודשים והוא מפציץ בגדול, כמו כן וישייס דלישייס שהוא קטע פשוט מעיף, מומלץ להשיג את ההופעה החיה מהאולטרא במיאמי, אחת ההופעות היותר טובות שלהם.עוד פחות מחודש והאלבום המלא והמצופה כל כך ישתחרר, ההרגשה שלי היא שלא תהיה שום אכזבה ויהיה אלבום איכותי ביותר אם כי בקו קצת יותר ממוסחר.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בשורה התחתונה הם ענקיים, אז ההתמסחרות היא די צפויה, אז השאלה היא אם זהו מחיר התהילה או תהילת המחיר?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בוודאי, אבל אין זה אומר שהם צריכים לספוג חוסר תמיכה ...הם ממסוחרים, הם גדולים, מגיע להם... המוזיקה שלהם מצוינת...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מזה perviendo ? אני מבין קצת ספרדית ולא מכיר כזאת מילה.סתם ניסויhttp://www.google.com/translate_tpreviendo יוצא anticipatingואגב "מה זה", לא "מזה"
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תודהמה זה(שמת לב?) אחרית הימים? מישהו תיקן את העברית שלי בפורום ולא להיפך????????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.