עבור לתוכן

האם כדאי לקנות רדאון 9500 למרות שיש לי רק X4 AGP?

Featured Replies

פורסם

היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?

פורסם

אז מי שאמר לך את זה צדק.

זה בהחלט לא אותו הדבר, זה הבדל של פריים שלם! :o :o :o

פורסם

אתה יכול בלי בעיה זה יפעל אותו הדבר, אין הבדל בין AGP X4 לבין AGP X8 זה סתם גימיק.

פורסם
  • מחבר

תשמע זוהי הוצאה די גדולה בשבילי אני צריך לדעת בוודאות הנה מישהו למעלה כבר אמר לי שזה הבדל של פריים שלם אז אני לא יודע אם באמת כדאי לי להשקיע!!! ???

פורסם

תשמע זוהי הוצאה די גדולה בשבילי אני צריך לדעת בוודאות הנה מישהו למעלה כבר אמר לי שזה הבדל של פריים שלם אז אני לא יודע אם באמת כדאי לי להשקיע!!! ???

L ;DL

פריים לשניה, אחד, זה כלום.. ממש לא מורגש... אם הכרטיס יציג ביצועים טובים, זה תלוי בשאר המערכת, שהיא?

::)

פורסם
  • מחבר

פנטיום 4 1.4 GB זכרון 256 RDRAM כרגע כרטיס מסך ASUS GF4 64MB DDR אה כמובן לוח אם INTEL GARIBALDI 850 זה מה שצריך לדעת נכון??

פורסם

הוא יעבוד בסדר גמור.

פורסם

I guess you didn't get what spirit knight meant it was a joke

FPS (Frames Per Second) nowadays on a Radeon 9500

are between 80 - 160 on most new games

And i'm talking REALLY new games like unreal tournament 2003

older games even get to 300 fps

so with AGP 4X you will get 79 - 159 Frames instead of 80 - 160 Frames on AGP 8X

just a reminder your t.v. works on 24 Frames Per Second

פורסם
  • מחבר

אוקיי כנראה באמת לא הבנתי את הבדיחה בקשר לפריים אחד אני פשוט לא מתמצא היסטרי בכרטיסי מסך אז תסלחו לי!! טוב אני מצפה לעוד תגובות אני מקווה שיהיו פה אני אחשוב טוב טוב לגבי הכרטיס מסך כי זו ואחד השקעה רצינית (בכל אופן בשבילי) אבל באמת השאלה עם המחשב שלי יידע לנצל טוב את הכרטיס מבחינת עומס וכאלה.....

פורסם

[i know you simply didn't care till now what is a frame

i didn't mean to insult you sorry if i did

(it sounds like you're thinking i thought you for an idiot)

i didn't mean it anyway like somone said already give us the specs of your machine

(processor type and speed and memory type and quantity)

it could be that you can't really use the potential of a radeon 9500 because of those things

And most sincere apologies if you got hurt in any way

P.s.

sorry i just now saw that you did put your specs on

anyway while my machine was out

(something to do with a f****d up hetsink)

i had my Ti4600 which is allmost like the radeon 9500

on a Pentium 3 800 with 448 M.B. of 133 mhz memory

it ran perfectly so your machine has to be good enough

פורסם

עדיין לא יצאו כרטיסי מסך שיכולים להשתמש ב-AGP 8 במלואו, המעבר בין AGP 4 ל-AGP 8 הוא בלתי מורגש וזה יהיה סתם ביזבוז כסף לקנות מחשב חדש רק בשביל זה.

פורסם

אהממ...

רק לוח... ::)

פורסם

אין ממש הבדל גדול שהכרטיס מריץ את המשחק למעלה מ-70 פרימים, ובדרך כלל רדאון 9500פרו מריץ משחקים

על 200 עם הגדרות אפילו דיי גבוהות (תלוי איזה הגדרות), ככה שפרים אחד זה בדיחה, אי אפשר לראות אותו.

יש לי מחשב כמו שלך וזה מחשב מצויין, אצלי הכל עולה על ג'יפורס 2 MX400 (לא לצחוק, אני יצחק עליכם עוד שבועיים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים