פורסם 2007 בפברואר 918 שנים יש לי שאלה בנושא המקלדת אם אני מביא אותה מארה"ב אז יש אנגלית עליה השאלה היא האם היא תוכל לעבוד בעברית למרות שאין עליה אותיות בעברית תודה לעוזרים
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים ולשים מדבקות בעברית, אין דבר כזה מקלדת שלא יכולה לכתוב בשפה מסוימת, בעצם זה לא התפקיד שלה לבחור איזה שפה
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מדבקות לא בדיוק יתאימו בגלל שהאותיות מוארות בG15 אז יש מקומות שחורטים בהם ואז פשוט תחרוט על המקלדת אותיות בעברית
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מדבקות לא בדיוק יתאימו בגלל שהאותיות מוארות בG15 אז יש מקומות שחורטים בהם ואז פשוט תחרוט על המקלדת אותיות בעבריתאני למשל לא צריך לחרוט כי גם ככה אני כותב בעיוור..ברור, רק צריך לקנפג עברית בווינדוס וסלמאת'.מה זאת אומרת לקנפג? אם כבר המקלדת שיש לי עכשיו כותבת בעברית ואני קונה את הG15 אני עדיין צריך לקנפג?
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אני למשל לא צריך לחרוט כי גם ככה אני כותב בעיוור..מה זאת אומרת לקנפג? אם כבר המקלדת שיש לי עכשיו כותבת בעברית ואני קונה את הG15 אני עדיין צריך לקנפג?לא, מערכת ההפעלה היא זו שקובעת את השפה, המקלדת זו בעצם "הקלט", מה שאתה רואה על המסך זה "הפלט".
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אתם מעריכים יותר מדי את המקלדת, היא לא קשורה לשפה.זה שכתוב על הכפתורים אותיות בשפות שונות לא אומר כלום וזה רק לכותב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.