פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כן, זה היה ממש אמיתי, כוכבת פורנו בשנות ה 20 לחייה (או 30 המוקדמות) מאוהבת קשות בביליונר מכוער בן 80 ומשהו שהולך למות כל רגע.נו אבל אמרתי במפורש שזה היה ברור לכולם שהיא הולכת איתו בגלל הכסף.לא היא, לא הוא, ולא אף אחד אחר - לא היו מספיק טיפשים בשביל לחשוב אחרת. שניהם הסכימו עם זה, אז שכל העולם יתפוצץ.אגב, יש לי תחושת בטן שהיא נרצחה.. בדיוק בגלל הסיפור הזה..
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כמו שאמר אחד הטוקבקיסטים בוואלה - "לא נורא, יש לי מספיק זכרונות על המחשב".
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כמו שאמר אחד הטוקבקיסטים בוואלה - "לא נורא, יש לי מספיק זכרונות על המחשב". חחחחחחחחחח
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אגב, יש לי תחושת בטן שהיא נרצחה.. בדיוק בגלל הסיפור הזה..לי דווקא נראה שהיא מתה ממנת יתר ..... כל הוליווד יושבת על קוקאין ... כולם שם עושים סמים כמו מטורפים נו ....
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אייי אייי אז איזה בטטה אחת מתה למי איכפת? אז בסדר היא היתה מפורסמת...המומחה הזה לכאבים שהרגו אותו בBMW שלו - לא עשו עליו כזאת מהומה ולדעתי חייו היו יותר חשובים משלהאגב XDUDE אתה לא קורא עיתונים? לאהבה אין גיל חחחח, יש את הבת 30 הזאת שטיפלה בילד שנפצע קשה בפיגוע ירי בן 15, הם התאהבו ועכשיו הוא בן 16 והיא בחודש ה-7
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כן אבל בחיית, 89? (תיקון טעות, הוא היה בן 89 ולא 80 והיא הייתה בת 26).טוב לפחות היא מתה לפני שקיבלה את הכסף שלא מגיע לה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אתמול ראיתי, העליון (בארה"ב) נתן לה 500 מיליון דולר, אבל משפט נוסף דחה את זה והעניין עדיין נמשך.כנראה שמלחמת הירושה תעבור לבת של סמית' שנולדה לא מזמן.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תיקון, היא קיבלה 474 מליון דולר היא כבר קיבלה את הכסףובכלל, אין למשפחה שום סיכוי, ברגע שהיא הופיעה בצוואה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תרגעו סה''כ כוכבת פורנו, מה עשיתם ממנה, אדם שהוביל לפריצת דרך מדעית ? ששינתה תאנושות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.