פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לא שווה להחליף משהו או להוסיף כי נראה שיש פה משהו כמעט מחשב לא?גם המארז נראה נחמד לסלוןאו אולי לחבר אותו כשלוחה למחשב הביתי?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ממש לא, חד משמעית.לצבוע בכחול ולזרוק לים...אם בא לך לעשות מוד למארז אז למה לא, אבל אל תבנה על המחשב שבפנים, מה גם שהלוח חסר את שבב הביוס ושבב ה-640K ככה שהלוח לא יעבוד בכל מקרה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר מה המידות של המראז?אורך :28 ס"מרוחב: 31 ס"מעומק: 6 ס"מתגיד לי שאני יכול לעשות עם זה משהו אני לא יכו להחליף מעבד או משהו כזה?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר אני אוכל למצוא מעבד של פנטיום 3 ואז איפה אני צריך לשים את זה ומה עוד ?אם תוכל לפרט טיפה יותרתודה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אני אמרתי על לוח אם,הוא לא נראה לי מתאים לP3,וגם תצטרך ספק.בקיצור אולי כדאי שתרד מזה...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לא אחי אל תדאג אני לא הולך לזרוק את זה אני בטוח שאפשר לעשות עם זה משהואבל יכול להיות שאני יקבל עוד כמה ואז אין לי בעיה להביא לך .מה אתה רוצה את הכל או רק את המארז שאני יידע אם יביאו לי עוד.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לדחוף לתוך זה מחשב ישן לפחות P3 ולשים את זה בסלון ולחבר לTV. זה הכל בערך. עם איזה הרד דיסק קטן ולחבר רשת להיות מסבוט מצפיה בסרטים בסלון בלי לצרוב כל פעם דיסק.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים יהיה לך מאוד קשה לבנות משהו כמו שאתה רוצה - מחשב מולטימדיה תוך שימוש בכל מה שיש לך נכון לעכשיו בתוך המארז.אם אתה רוצה לשמור את המארז-אתה יכול לבצע בו מוד,אבל זה תלוי בתקציב שלך...במהלך שיטוטיי באינטרנט מצאתי מוד פשוט מדהים שעשו במארז שמידותיו 410*250*60 מ"מ. (רוחב,אורך וגובה)תרשום מה המידות של המארז שלך...יש לי רעיון שאני יכול לשרטט לך אותו אפילו,אבל בשבילו אתה צריך להזמין לעצמך רכיבי Micro - לוח אם Micro-itx שאני לא יודע אם יש בארץ (VIA Epia M10000),הארד דיסק של מחשב נייד , מאווררי 40 מ"מ. זו רק ההתחלה... ;Dתחשוב אם אתה מוכן להשקעה כזו - ואני בשמחה אעזור לך מבחינת שרטוטים ורעיונות..." אדם חכם אמר פעם - אין דבר העומד בפני הרצון - צריך רק את היכולת והתקציב לבצע אותו" . אני חושב שזה אחל'ה משפט של רוזוולט שמתאים בסיטואציה. ;-D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.