עבור לתוכן

מחפש מקלדת+עכבר+פד למשחקים במחיר של עד 900

Featured Replies

פורסם

טוב, אז לפני כמה חודשים שאלתי בשביל חבר לגבי עכבר ומקלדת למשחקים , הוצעו לי הg5 והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard.

בקשר לg5, משום מה הוא לא ממש נוח לי ליד, אז את האפשרות הזאת אני כבר פוסל מראש, והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard סתם לא יפה.

בקשר לעכבר חשבתי על הrazer copperhead.

מה דעתכם?

בקשר לפדים נראה לי שאני אקנה את הrazer mantis.

שוב, זוהי החלטה טובה?

ומקלדת, ראיתי שלוש אפשרויות שנכנסות לי לתקציב: logictech g15 , microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000, והrazer tarantula.

מה אתם חושבים?

אה, והחריטה העברית לא ממש חשובה לי, אם יש אז עדיף, אבל אם אין אז לא לפסול. הבנתי שעל הg15 אין ובקשר לtarntula אני לא ממש בטוח.

ושאלה קצת טיפשית אבל אם למקלדת אין חריטה בעברית, היא בכל זאת תומכת בעברית נכון?(מבחינת הדרייברים ז"א)

מאיפה אני יכול לקנות את הציוד? עדיף מחנויות בארץ אבל אם לא מיובא ו/או שזה מוזיל את המחיר בצורה רצינית אז אפשר להזמין מחו"ל, ואם להזמין מחו"ל אז אני אשמח אם תמליצו לי על חנות מסוימת שעבדתם איתה בעבר.

בקשר לתקציב, זה הגג, אבל עדיף כמה שפחות.

תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

יש ביותר זול מ900:

g5 300-350

steelpad s&s 200

Microsoft® Natural Ergonomic Keyboard 300

800-850 אבל אם תיקח מקלדת טובה ב150-200 זה יוריד לך הרבה

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם

עכבר:

Copperhead- רק בגלל שפסלת את ה-G5, אבל עכבר מעולה

פאד:

Aqua 3 של IceMat....

מקלדת:

פחות חשוב, מה שאתה מחליט, החל מ-Media Elita ל-G15 של לוג'יטק....

תתחדש

פורסם

בקשר לעכבר, אני מציע לך קודם כל לבדוק את ה-cooperhead לפני שאתה קונה, כי העכברים של razer לא הכי נוחים בד"כ.

בקשר למקלדת, אני לא חושב שאתה באמת צריך להשקיע כלכך הרב הכסף, כאילו באמת חסרים לך מקשים?

אם לא אז לך על - Logitech® Media Keyboard Elite

אם כן, אז אני הייתי ממליץ על ה-G11, אבל רק אם יש הבדל משמעותי לבין ה-G15 ל-RAZER במחיר.

גם הפד, לא יודע אם שווה כלכך הרבה כסף לבזבז עליו, נראה לי שה-QCK או ה-QPAD יספיקו, אם לא בזמן הקרוב יגיעו פדים מקצועיים של QPAD או שתקנה משהו איכותי של ICEMAT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים