פורסם 2007 בפברואר 818 שנים עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפניכל החלקים דנדשיםלוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה)עוד מכל מני דבריםוכרטיס מסך 7300GS של גיין וארדהדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגהכיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש...עדיין אין תצוגה...למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?תודה רבה!שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים פשוט תעבור על כל החיבורים הקריטייםמהספק ללוח אם - נראה לי אמורים להיות 2 חיבורים שוניםכרטיס מסך מחובר כמו שצריך ותבדוק אם הוא צריך חיבור מתח נוסףכנ"ל מעבד וזיכרוןומאווררים
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר פשוט תעבור על כל החיבורים הקריטייםמהספק ללוח אם - נראה לי אמורים להיות 2 חיבורים שוניםכרטיס מסך מחובר כמו שצריך ותבדוק אם הוא צריך חיבור מתח נוסףכנ"ל מעבד וזיכרוןומאוורריםכן יש 2 חיבוריםשל הספק ללוח אםהכל מחובר =\
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר המחשב בכלל נדלק?כאילו יש חשמל?כן כןכל המאוררים פועליםהHD מתחיל לפעולהלדים של הHDD והPOWER דולקים והלד של הצורב DVD גם..
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר יש לי את הבעיה הזאת:http://www.motherboardpoint.com/t57623-gam51gms2g-doesnt-do-squat.html
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים UP לא בבית סיפרנו, תקרא את חוקי הפורוםיש לך אזהרה 1 מתוך 3 על הקפצת דיון, באזהרה השלישית אתה פשוט תנעל / תורחק מהפורוםננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.