פורסם 2007 בפברואר 818 שנים שלום,רציתי לדעת מה חשוב לכם משתמשי HWzone שלפני שקונים את המחשב...1.שירות וייחס טוב2.מחיר טוב (הנחה קטנה)מה מבין השניים יותר "קונה" אותכם?
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים שרות ויחסעם מחר אני נתקל בבעיה בחלק פגום יש למי לפנות שיתן שרות טוב ולא ינפנף אותךזאת העדיפות שלי עדיף לשלם עוד כמה גרושים ולדעת שיש אבא ואבא לחלקים
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים שרות ויחס עם מחר אני נתקל בבעיה בחלק פגום יש למי לפנות שיתן שרות טוב ולא ינפנף אותך זאת העדיפות שלי עדיף לשלם עוד כמה גרושים ולדעת שיש אבא ואבא לחלקים מצטער לא יכולתי להתאפק
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מצטער לא יכולתי להתאפק ואו, איזה מצחיק, הוא טעה במילה אחת...חעחעחעחעחע איזה צחוקים...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שירות ויחס חשובים יותר, על מחיר תמיד אפשר להתמקח. בעיקר אם אתה מראה להם שאתה לקוח רציני שמבין עניין, ומעביר להם ברמיזות עדינות תחושה שאם תהיה מרוצה אז אתה תחזור ותקנה אצלם, המוכרים יהיו מוכנים להוריד את המחיר.וכמובן ששירות ויחס טוב יכול להוביל גם למחיר טוב.חוץ מזה, גם אם המוכרים לא מוכנים להתמקח, אני מוכן לשלם 200 - 300 ש"ח יותר על המחשב בשביל קנייה במקום מסביר פנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.