פורסם 2007 בפברואר 818 שנים עוד לא הבנתי אני מתחנן לדוגמאות ושירטוטים של מעגלים פשוטים(מאוד) בשביל להבין איך עובדים איתו שהכל יפעל...את העיקרון הבסיסי כאילו..תודהAVIKO
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מה בדיוק אתה מחפש,חבר? PCB-מעגל מודפס,שעליו אתה מלביש את רכיבי האלקטרוניקה שלך... בין אם זה נגדים עם לדים,או חיבורים הרבה יותר מסובכים... דוגמאות שאתה רוצה... אני יכול להביא לך אחת... תנסה ותראה... אם לא רשמתי-זה אמור לצאת מעגל שמגיב לקול של winamp... אם זה מעניין אותך - אני יכול להסביר איך לעשות...
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים בבקשה המדריך שרצית - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237459.0
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר לא הבנתי את העניין של ההלחמות...כאילו זורם בכל הפנ חשמל אז אמור להיות קצת לא??חייב הסבר מדוייק יותר
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מה לא הבנת,aviko? ההלחמות מתבצעות על פני הלוח,כיוון שהוא מנחושת ויעביר את התמח הנחוץ לכל הרכיבים שהולחמו עליו מחוט חשמל שאתה מלחים למעגל.bingo - זה pcb .
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר מישו יכול לעלות למונה של האחורה של פיסיבי עם מעל פשוט ושאטפשר לעשות עליו זוום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.