עבור לתוכן

אני צריך דחוף דחוף המלצה למסך LCD במחיר : 1400 +- 100 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך למשחקים ולסרטים זה הכל... בעיקרון לא משנה לי רחב או לא... בהתחלה רציתי מסך רחב.. אבל במחירים האלה אין משהו ממש טוב שאפשר להשיג

אז נראה לי אני יתפשר על מסך 19 אינץ' רגיל... אלה אם כן למישו כאן יש מסך רחב והוא ממליץ בחום על מסך רחב לסרטים ולמשחקים אז סבבה...

בכל מקרה... אני מחפש מסך טוב שלא יהיה לי מריחות וכאלה המחיר הוא בין 1300-1500

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

SONY X95F יהיה האפשרות הכי טובה (לאחר האכזבה מהפילפס 20 אינץ' הרחב).

פורסם

לדניס: ראית את המסך? יש עליו ביקורות? כי לפני כמה ימים המלצת לכל אחד בתקציב דומה את הפיליפס. אולי יתברר שגם הסוני לא משהו?

פורסם
  • מחבר

SONY X95F יהיה האפשרות הכי טובה (לאחר האכזבה מהפילפס 20 אינץ' הרחב).

למה הפיליפס אכזבה עכשיו? ויש לי עוד שאלה במחיר הזה מה המסך עם הפאנל הכי טוב שאפשר למצוא? או שמחיר הזה הכל NT?

והאם יש סמך ברמה של הסוני אבל רחב? כי אני עדיין מתלבט בין מסך רחב לרגיל... אז אם אפשר המלצה למסך רחב במחיר הזה ואם אפשר אז תציינו בבקשה אם הוא יותר טוב או פחות טוב מהסוני...

תודה רבה רבה מראש

פורסם

הסוני שהוא הציע לך עם פאנל MVA והוא כניראה היחיד בטווח מחירים הזה

פורסם
  • מחבר

הסוני שהוא הציע לך עם פאנל MVA והוא כניראה היחיד בטווח מחירים הזה

P-MVA panel.

כן אתה צודק זה הפאנל הייתי בטוח שכבר בדקתי ת'מסך הזה והוא היה NT אבל מסתבר שטעיתי...

והשאלה שלי היא כזאתי מה יותר טוב ויותר מתאים למשחקים ולסרטים ולגלישה באינטרנט(שהאותיות יהיו חדות)

P-MVA panel.

או

S-IPS panel

??[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 07:56:28

ועוד שאלה המסך של הסוני מוכרים אותו גם ב KSP ושם רשום

? Contrast ratio? - 1:700

ולעומת זאת באתרים של זאפ רשום שהנגידיות היא 1:1500

מי יותר אמין?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה... אבל לא עניתם לי מה עדיף בשיל סרטים ומשחקים:

P-MVA panel.

או

S-IPS panel

?

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה נורא חשוב....

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה נורא חשוב לי...

פורסם

הסוני הוא המסך הכי טוב בתקציב (במילא אין מסכי S-IPS בתקציב כך שזה לא משנה אם פאנל זה עדיף על ה - P-MVA של SONY).

ואסור לך להקפיץ דיונים לפי חוקי הפורום, אחראי הפורום בכלל לא מבצע את תפקידו פה: לא נותן לך אזהרה או לפחות נועל את הדיון.

פורסם
  • מחבר

הסוני הוא המסך הכי טוב בתקציב (במילא אין מסכי S-IPS בתקציב כך שזה לא משנה אם פאנל זה עדיף על ה - P-MVA של SONY).

ואסור לך להקפיץ דיונים לפי חוקי הפורום, אחראי הפורום בכלל לא מבצע את תפקידו פה: לא נותן לך אזהרה או לפחות נועל את הדיון.

אוקיי אני מצטער על ההקפצה אבל פשוט זה נורא חשוב כי אנ ימחר ממזין את המסך... ולפי מה שהבנתי הפיליפס הזה :

http://www.getit.co.il/Group/33877/#UPG_Div

הוא S-IPS

פורסם

נכון, אבל לפי ביקורת שפורסמה בפורום לא מזמן כל המסכים האלה מגיעים עם סאב-פיקסלים שרופים ולכן מומלץ להתרחק מהם.

לכן המלצתי על הסוני.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל לפי ביקורת שפורסמה בפורום לא מזמן כל המסכים האלה מגיעים עם סאב-פיקסלים שרופים ולכן מומלץ להתרחק מהם.

לכן המלצתי על הסוני.

הבנתי... תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים