פורסם 2007 בפברואר 818 שנים עבר רק הקטנה (אין ממש תוכנות פה במחשב באוסטרליה)מה דעתכם?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אחלה תמונה, הנוף של הים (?) תורם וגם הענפים משתלבים טוב באווירת הג'ונגל. חסר קצת קונטרסט אבל זה לא ביג דיל. נ.ב: צפה לקטילות בדי-ספוט.. רובם פרפקציוניסטים מוזרים
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר יש לי כולה 710 והצילום נעשה מהר מאוד כי הוא החליט להישטולל שםוזה ממש נדיר כי קואלה ישנה 20 שעות ביום והיא ממש עצלנית לתפוס אותה לא ישנה (ועוד בטבע) זה כבר נדיר
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים איזה יופי! I've gotta get me one of these קואלה ישנה 20 שעות ביום והיא ממש עצלנית לתפוס אותה לא ישנה (ועוד בטבע) זה כבר נדיר מזכיר לי את עצמי
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מה אתה צריך קואלה? אתה גרוזיני אין לך צורך בעוד פרוות מסביבך..אני לעומת זאת צ'כי חסר שיערות, לי קר!
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מה אתה צריך קואלה? אתה גרוזיני אין לך צורך בעוד פרוות מסביבך.. בשבילך זו אולי חיה פרוותית מחממת.. בשבילי זה עוד קרוב משפחה :smile1:
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר לכו על כלב יותר פשוט לגדל....תודה על התגובות אנשים אני שמח לשמוע שאהבתם את התמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.