עבור לתוכן

סקר לטמפ של מעבד קורנו ב O.C

האם אתה עובר את הטמפרטורה הממומלצת של 60 מעלות לליבה? 1,986 הצבעות

1. 1. האם אתה עובר את הטמפרטורה הממומלצת של 60 מעלות לליבה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?

פורסם

האמת אפילו לקחתי מרווח בטחון של 5 מעלות (55 מקסימום בTAT אחרי שעה) כדי לתת לעצמי מרווח גם בקיץ - למרות שיהיה מזגן כל הזמן :P

ומספיק לי 3150 MHZ ב 6600 - עם זכרון 875

נראה לי מוגזם לבשל אותו בשביל עוד כמה מגה הרצים (למרות שזה כל הרעיון בOC) ;)

פורסם

שלי על 40 מעלות ב-TAT [ללא מאמץ]

רץ על 3063 - E6600

פורסם

אצלי ב 41-2 בלי מאמץ - אבל כמה במאמץ?

פורסם

מי קבע את הטמפ' ה"מומלצת" הזו?

אני בכל זאת, עובד עם E6400 שמגיע במאמץ של TAT ל-70 מעלות, OC ל-3.2 על 1.475V.

בעבודה שוטפת על המחשב אין משימה שמביאה את הטמפ' מעבר ל-60 (כולל עריכות וידאו, ווינרר, משחקים וכו').

פורסם

hen1235: הטמפ' המומלצת המקסימלית הינה 60-65 מעלות(יש כאלה שמחמירים יותר ויש כאלה שפחות). טכנית, עד 80 מעלות בטמפרטורת ליבה אין throttle.

לפותח הת'רד - שנה את כותרת הפורום בהתאם לחוקים.

ועוד דבר - צרת רבים - נחמת טיפשים. תעשה מה שטוב לך.

פורסם

hen1235: הטמפ' המומלצת המקסימלית הינה 60-65 מעלות(יש כאלה שמחמירים יותר ויש כאלה שפחות). טכנית, עד 80 מעלות בטמפרטורת ליבה אין throttle.

לפותח הת'רד - שנה את כותרת הפורום בהתאם לחוקים.

ועוד דבר - צרת רבים - נחמת טיפשים. תעשה מה שטוב לך.

יש איזה מקור מוסמך לטמפ' המומלצת הזו?

פשוט לא ברור לי איך קבעו דווקא את הטמפ' האלה...

פורסם

מקור מוסמך? זה לא משהו שיצא מאינטל אם זה מה שאתה מחפש. זה הטווח טמפ' הרווח שמסתובב בפורומים בעולם(ואתה מוזמן לבדוק את זה בעצמך).

חוץ מזה, לא צריך להיות גאון בשביל להבין ש-10 מעלות לפני throttle זו טמפ' גבוהה. כמה אתה מוכן להסתכן זה כבר תלוי בך.

פורסם
  • מחבר

מקור מוסמך? זה לא משהו שיצא מאינטל אם זה מה שאתה מחפש. זה הטווח טמפ' הרווח שמסתובב בפורומים בעולם(ואתה מוזמן לבדוק את זה בעצמך).

חוץ מזה, לא צריך להיות גאון בשביל להבין ש-10 מעלות לפני throttle זו טמפ' גבוהה. כמה אתה מוכן להסתכן זה כבר תלוי בך.

זה כן לפי אינטל

http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ProcFam=2558&sSpec=&OrdCode=

פורסם

:bash:

Tjmax, TcaseMax, טמפ' הshutdown וטמפ' ה-throttle - אלו הטמפ' שאינטל נותנת לגביהן הגדרות. אינטל מעולם לא תתן טמפ' מומלצת לאוברקלוק קבוע.

אני גם בטוח שאין לך מושג מה המשמעות של חצי מההגדרות שהרגע נתתי, אז איך באמת תדע מה מומלץ ומה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים