פורסם 2007 בפברואר 818 שנים קינגסטון לפי מה שאני יודע לא משו בOC.. לעומת זאת בTHG ראיתי שטווינמוס לא רעים...
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אני יודע שאלה המותגי OC, בגלל זה גם הם [חוץ מGSKILL] יקרים... קינגסטון סתם מותג לפי דעתי גם לא ממש מוצדק... בכל אופן אמרתי שTWINMOS נתנו ביצועים לא רעים [ביחס למחיר] לא אמרתי שהם סוסים בOC
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים גם הטווינמוס לא יגבילו אותי בגלל שהמכפלה של הE4300 היא 9... 9x400 = 3000 וזאת המטרה שלי... בקיצור מובטח לי 3GHZ כמו שרציתי ואפשר להוציא עוד מהזכרונות, חבל על הכמה שקלים האלה... חוץ מזה שהלוח ניראה לי יגביל אותי באיזור ה3200עם הזכרונות של טווינמוס מובטח לך 333X9 = 2997..3GHZ .אבל למה לא ללכת על המקסימום שהמערכת שלך יכולה? או לפחות לנסות? אם תרצה יותר מזה תצטרך לבצע OC לזכרונות ולא בטוח שהזכרונות האלה יספקו את הסחורה. תצטרך להעלות מתחים\לשחק עם יחסים ותזמונים ואפילו אין להם גופי קרור.לא בטוח שאפשר להוציא עוד מהזכרונות האלה.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אבל אני אוברקלוקר פחות או יותר מתחיל ו3GHZ זה מעל ומעבר בשבילי, מה עוד שאני מנסה לדחוף GTS+2007WFP לתקציב הדל שלי ככה שלהוציא אפילו 100 שקל בשביל משהו שבמילא אני לא צריך זה בזבוז די גודל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.