עבור לתוכן

מעשה שהיה עם אייבורי

Featured Replies

פורסם

הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.

פורסם

לא חדש.

אבל בכל זאת טוב שאתה מיידע, היו תלונות עליהם בעבר בדיוק על זה

פורסם

מעניין שאחרי שאמרת שתפרסם את זה הם ישר הסכימו ^^ קרו איתם מקרים ואני יודע שהם מפחדים עכשיו ממוניטין רע בפורומים.. שווה לנסות להוציא מהם מחיר נמוך לאיזה פאד או משו שלא צריך אחריות :)

פורסם

מי שמשלם בזול , ישלם ביוקר ...

תפסיקו לרדוף אחרי השקל כבר !

אתם תקבלו בדיוק את מה שתשלמו עליו , לא פחות ולא יותר .

פורסם

הם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר לכל מוצר ורכיב. היום ביקשתי הצעת מחיר וקיבלתי הצעה גבוהה ממה שיש בזאפ ולא הסכימו להוריד. כשאמרתי להם שהם מתחייבים למחיר נמוך צחקו עלי, אמרתי שאפרסם את תוכן השיחה בפורומים ואז הסכימו לתת לפי המחיר הנמוך שיש בזאפ ולא שקל פחות. יראה החכם וישפוט מי אלה ומה שווה הבטחתם למחיר הנמוך ביותר.

כדי לא ללכלך על כל הרשת (:P)- תרשום באיזה סניף מדובר...

מי שמשלם בזול , ישלם ביוקר ...

תפסיקו לרדוף אחרי השקל כבר !

אתם תקבלו בדיוק את מה שתשלמו עליו , לא פחות ולא יותר .

אז אצלכם מקבלים גם שרות "הרפייה" בנוסף למוצר? :smile1:

:-*

(צוחק ;)... שקלתי לקנות אצלכם פעם בעצמי בגלל מחיר נמוך, פשוט הייה לי מהיר יותר לשלם איזה 10~15 ש"ח יותר ולקבל מוצר ביד, במקום אחר...)

פורסם

לא לזה התכוונתי ... סוטה !!!

ודווקא היום מישהו התלונן שנהיינו יותר זולים מKSP ...

צריך לבדוק את המחדל הזה .

פורסם

מי זה אנחנו? ???

פורסם

אני , אנוכי , ואחשלו , גבע .

פורסם

שכחת גם אחד עם חולשה לדאבלים

פורסם

אעה , נכון , אמיר !

פורסם

אישית , כאחד שקנה אצלהם כמה וכמה מוצרים בסניף המקומי הנסיון שלי איתם לא היה רע בכלל והבחור שאיתו אני מדבר כל הזמן תמיד מוכר לי את החלקים במחירי ZAP . כן , עדייו לא הזדקקתי לשירות שלהם (לא נשרף שום דבר ברוך השם) אבל דרך אגב , אם לא ידעתם הם נותנים אחריות לכל החיים למעבדים וזכרונות שנקנים אצלם . פלוס די גדול , אני חושב . בקיצר , לא מבין מאיפה כל העליהום עליהם - לכל חנות מחשבים יש את הבעיות שלה . נקודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים