עבור לתוכן

שאלות בנוגע לאודיו לרכב

Featured Replies

פורסם

היי,

בשעה טובה החלטתי לשדרג את המערכת אודיו ברכב,

מכוון שאני לא הרבה בנסיעות (האוטו תמיד אצלי, אבל זה נסיעות קצרות של 3-4 דקות, רק פעמיים בשבוע יוצא לי לנסוע איתו למרחקים).

ומכוון שאני חייל שחי מהמשכורת הצבאית המזעזעת.

אז אני לא מתכוון להשקיע במערכת יותר מידי, אין צורך וחבל לזרוק כסף (אני עוד צריך כסף לדברים אחרים :))

קיצר אחרי החפירה הקלה, מה אתם ממליצים? משהו שיגיע לסביבות ה1000 שקל, פלוס מינוס שכזה לא חריגה רצינית.

הלכתי לאיזה "אביזרי רכב" באיזור שלי, והוא המליץ לי להשאר עם רמקולים מותגי מדבקה (כמו שיש לי עכשיו, או להחליף למותגי מדבקה אחרים), מכוון שפיונירים זולים נותנים איכות צליל בינונית כמוהם, ורק כשמשקיעים ברמקולים עם מותג טוב ובמחיר גבוה יותר (400+ שקל לזוג) אז האיכות באמת טובה, אבל פה זה כבר 4 רמקולים חונקים לי את התקציב...

הוא הציע לי גם מערכת MP3 לא ממש מוכרת (כנראה גם מותג מדבקה) בשם דרגון פליי או קאר-אודיו

בקיצור עם 6 רמקולים חסרי שם ומערכת חסרת שם כולל עבודה והכל הכל 850 שקל.

במפרט בסיסי שניסיתי ליצור באתר אודיונט לקחתי חלקים בסיסיים של פיוניר.

מערכת ב700 שקל, סט קדמי 4 אינץ ב220 שקל (דגם 1041) סט אחורי 6.5 אינץ ב255 שקל (דגם 1641), נשאר עם הטוויטרים הנוכחיים (יש גם טווטרים בארבעת הרמקולים האלה), ביחד 1175 שקל.

השאלה אם הרמקולים הזולים האלה באמת יותר טובים ממותג מדבקה בסיסי, והאם לא שווה להשאר עם הרמקולים הנוכחיים ולהוסיף מגבר ומערכת בלבד...

לא יודע, לא מבין בזה, אני אפילו לא בטוח שהרמקולים שבחרתי באתר הזה בכלל מתאימים לחורים שיש לי, הכל ניחושים, אני צריך את עזרתכם ויפה שעה אחת קודם (:

אגב, בבקשה אל תשלחו אותי לפורומים אחרים, כי כבר פרסתי את השאלה בכמה פורומים בארץ, אני פשוט מנסה להשיג את המקסימום תגובות.

כמו כן בבקשה (בבקשה) לא לענות לי סתם מניחוש או ממה שנראה לכם, אם אין פה אף אחד שבאמת מבין בזה, אין לי בעיה גם להשאר בלי תגובות בכלל, העיקר לא להקשיב לתגובות סרק...

שוב תודה רבה!

פורסם

אני לא הייתי קונה זבל סיני הייתי

מציע לך לחפש משהו עם סאב מגבר וקומפוננט ...

אפשר להתחלה לקנות קומפ' של מורל פולס

סאב ומגבר ....

אתה תהנה מזה יותר מכול זבל סיני ... :lol:

פורסם

אני מציע לך לחסוך עד שיהיה לך לפחות פי 2-3 מהתקציב הנוכחי, חבל לזרוק כסף סתם.

פורסם

אני הייתי מציע לך לקנות מערכת סבירה של פיונייר/קנווד וזוג רמקולים של פיונייר 6/9 לדעתי זה מספיק בשביל רכב והאיכות תיהיה טובה יותר ממערכת + 6 רמקולים ומגבר ב 1000 שקל!

פורסם

עזוב אחי קנה אמפי3....

אם אתה רוצה לאוטו אז תחסוך לאלפיים שקל ככה ואז קנה חלק יד ראשונה וחלק יד שנייה [מגבר יד שנייה והשאר חדש]

פורסם

לא נראה לי שמישהו פה יודע על מה הוא מדבר בכלל.

אפשר למצוא קומפוננט קדימה ב 400 ש"ח שיעשה את העבודה.

בכול מקרה הנה שני פורמים שאני תמיד מתעייץ שם ליפני רכישה:

http://www.mc-il.net/forum/forumdisplay.php?f=23

http://www.carsforum.co.il/vb/

פורסם
  • מחבר

מיני, גם אם יהיה לי 3000 שקל מזומן על השולחן אין מצב שאני אשקיע אותם על אודיו לרכב, מה ההיגיון בזה? רשמתי שאני גם ככה לא חורש נסיעות.

לא חושב ששווה לי להשקיע יותר מ1500 שקל, זה פשוט לא בסדר עדיפויות כזה שזאת תיהיה השקעה חכמה מבחינתי.

סעינום, תודה אני אבדוק את הפורום של מאזדה,

בקשר לקומפוננט נראה לי שמיותר, כי זה יותר כמו הכנה להמשך השקעה בעתיד (שלא ממש יבוא)...

אני רוצה לסגור את הקניה בגג (גג גג) 1500 שקל ולא לגעת בזה אחר כך, לקנות משהו ממוצע לא צריך סאבוופר לא צריך מגבר, כולה 4 רמקולים ומערכת (מערכת כבר בחרתי ב700 שקל, ככה שרמקולים הכי הרבה 800 שקל, כדאי מאוד שלא כי כנראה שאני אצטרך לשלם גם על הרכבה, אני רוצה להחליף את כל החוטים באוטו הם כבר ענתיקות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים