פורסם 2007 בפברואר 718 שנים שלוםאני מחפש קירור כלשהו בשביל הגשר הצפוני (המקורר פסיבית אך לא יספיק ל OC) וגם לדרומי (אשר לא מקורר כלל) של הלוח אם P5N-E SLIהאם קיים קירור בשביל לוח אם זה? אני לא בטוח אם זה צריך להיות משהו במיוחד לדגם זה או משהו כללי יותרתודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים זה יהיה הכי טוב - http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9786יש ביקורת עליו ב - IOPANEL.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אני משער שהתכוונת לאתר הישראלי, אם כך לא מצאתי שם שום ביקורת על זה תחת קטגוריית הביקורותהאם קירור זה הוא גם לגשר הצפני וגם לדרומי (שני חלקים) או שאצטרך לקנות שניים כאלו אם ברצוני לקרר את שני הגשרים?אני מניח שאלו איכותיים? שמעתי ש TT לא טובים אני לא יודע אם זה רק בתחום מסויים או כללי...חיפשתי ביקורות ואני מבין שלמרות מה שכתוב בחנות, זה מיועד רק לגשר הצפוני, יש הצעל לקירור לדרומי?ואשמח לעוד אפשרויות לקירור חוץ מההצעה הזו, תודה
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים למה אתה צריך קירור לגשר הדרומי..?ואם אתה מתעקש כל צלעות קירור (אפילו ישנות) אמורות להספיק בהחלט לגשר הדרומי..
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אני רוצה קירור לגשר הדרומי משום שהלוח אם הזה לא מגיע אפילו עם קירור פסיביהאם אני לא צריך לדאוג שהוא יתחמם, האם לא יהיו בעיות איתו בטווח הארוך?אני פשוט רוצה להיות בטוחתודה על הלינק לביקורתאולי תוכל להמליץ לי על קירור אפילו פסיבי לגשר הדרומי?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים הוא לא מגיע עם קירור כי לא צריך קירור..והגשר הדרומי לא חם כמו הצפוני...זה מיותר לחלוטין...(אם את המתעקש יש פתרונות טובים של זלמן)..
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר הבנתי, אם אתה אומר שלא צריך אז אסמוך עליך, אני לא מבין בדברים האלוהאם הגשר הדרומי לא מתחמם כך שהוא לא צריך קירור, בלוח אם הזה?בכל זאת אשמח לקבל המלצה על פתרון בשבילו
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים זה לא בלוח הזה אלה ברוב הלוחות....השניים הראשונים יהיו מספיקים..http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_144
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר באתר של זלמן הם בקטגוריה של Northbridgeאני משער שזה יתאים גם לגשר הדרומי?ואיזה מהשניים עדיף/יתאים ללוח שלי? פשוט באתר של זלמן אין שום מידע עליהםתודה
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אין ממש קירורים לגשר הדרומי...(אלה פשוט קירורים של הציפסט בקומבינה)..ומגיע עם הקירורים הנ"ל "דבק" שמחבר אותם לגשר הדרומי...(אם אין לו חורים)
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר שכחתי לשאול איך קירור פסיבי עובד (לדוגמא זה מפנדה)האם הוא אפקטיבי ואיך בעצם הוא מקרר?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים החום עובר לקירור (צלעות) וממנו (הצלעות) מתפזר לאוויר..מכאן כבר הסירקולציה במארז קובעת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.