פורסם 2007 בפברואר 718 שנים שלום אמיגוס :> יש שני לוחות אם שאני מתלבט מה לקנות בשביל המעבד E6400 שלי. עכשיו תעזרו לי לבחור וכמו כן, אם שניהם מתאימים למעבד שלי, תודה ! נ.ב בבקשה לא להציע לי לוחות אם אחרים תודה =]
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר חברה אני מצטער אבל אני צריך דחוף יותר תגובות עם הדעות שלכם והסבריםכי אני רוצה להזמין עוד היום ! ואני לא רוצה סתם להזמין...
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים חברה אני מצטער אבל אני צריך דחוף יותר תגובות עם הדעות שלכם והסבריםכי אני רוצה להזמין עוד היום ! ואני לא רוצה סתם להזמין...כמה שזה דחוף לך, אסור להקפיץ את הנושאים ולכתוב 2 תגובות רצופות, קרא חוקים.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אתה לא תקפיץ הודעה כאןובטח שלא אחרי שעהואם לא תחזור לנושא השאלה שלך הנושא יינעלואם תפתח חדש אז תקבל אזהרה
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אתה מתכנן לעשות כל מיני שינויים ללוח אם (Volt Modים וכאלה)?אם כן ה-DS4 לא בשבילך, הוא לא נפוץ בחו"לאתה מתכנן אוברקלוק?מה עם מתחרים כמו Albatron PXP965 ו-ASUS P5B?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אני לא מתכנן שום שינויים ולא אובר קלוקינג, פשוט מה יותר טוב הבנתי שב DS4 הקירור יותר טובוזאת סיבה טובה... יש עוד משהו ?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים לא ממשבמקרה כזה הייתי הולך אישית על ה-Intel 965P Lemontחוסך לך בערך 300 שקל, ונותן את אותן תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.