פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אהלןקניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו.בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד.תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד.מה אפשר לעשות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אין לי אפשרות כזאת בהגדרות (גם כאשר אני לא מסתיר את מה שלא מתאים למסך)בכל מקרה למה זה צריך לשנות? זה בכלל חיבור DVI וב LCD זה חסר משמעות.דרך אגב, אותה תמונה על ה LAPTOP עם 13.3 לא מרצדת בכללמה אתם אומרים? במיוחד בעלי מסכי 22'..
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים ^^^לפי מה שאתה מתאר, אין ספק שיש לך בעיה במסך.אני לא יודע לכמה אנשים פה בפורום יש 22' אבל שווה לחכות עוד יום
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אני לא יודע מה זאת אומרת מרצד, אבל במסך שלי לא נראה שיש איזשהו בעיה עם הרקע הזה, מסך 20 אינטש
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אין לי דרך טובה יותר לתאר את התופעה.מה שבטוח, שאם זה מתרחש אצלך, אתה לא יכול לפספס...מה שמטריד אותי זה האם הבעיה היא נקודתית במסך שלי או סדרתית על כל הדגםמה שעוד מעניין שאולי זה בעיה בפאנל, ולכן אשמח לשמוע עוד תגובות מבעלי 22', שכן לפי הבנתי כולם מבוססים על אותו פאנל.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים ^^^כן הגדרתי TILEאני חושב שכדאי לך לבדוק עוד דברים כדי שתוכל להוכיח בחנות שהמסך לא תקין.עדיין יש סיכוי שהמסך תקין אבל יש בעיה מסויימת של תוכנה (אולי דרייברים??).
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר קשה לי להאמין שהבעיה ב DRIVERים. כאשר אני צופה באותה תמונה על מסך ה LAPTOP אין בעיה בכלל (ה LAPTOP הוא סוני VAIO SZ והוא מחובר ב DVI דרך ה DOCKING STATION)מישהו עוד מכיר את התופעה?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ראית את http://images.google.com/images?q=illusion%20dots&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wiאולי זו אשליה אופטית שבמקרה מסתנכנת על גודל הפיקסלים?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? אפשר לשים רקע נורמלי : אם זו הבעיה היחידה שיש לך עם המסך אשרייך וטוב לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.