עבור לתוכן

מפסק לHD... אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות מפסק לHD,ככה שאני אוכל לשים 2 HD שונים ואז להדליק אחד ולכבות את השני (2 מפסקים) או אחד בשביל להחליף בין אחד לשני.

זה אפשרי לשים מפסק לכבל חשמל? כי אלו הרבה חוטים...

פורסם

הכל אפשרי..אבל זה בעיקר מטומטם....

למה אתה צריך מפסק לHD..?

פורסם

אני זוכר שלפני איזה שנה מישהו חשב לעשות את זה... תנסה להריץ חיפוש

בכול אופן, כאמור, זה לא יהייה דבר חכם לעשות, כי קפיצות מתח על הספק, וגם כיבוי והפעלה לא מבוקרים של הHD לא יתרמו לאריכות הימים שלהם...

פורסם

אלא אם זה SATA

שמתוכננים לזה

פורסם

כל SATA?

פורסם

אני עשיתי את זה, שים לב שאתה צריך מפסק גם ל-5 וגם ל-12, אחרת....

פורסם

כע, זה חלק מהתקן. כל הארד דיסק SATA מסוגל לעשות HOT SWAP, כלומר לחבר הארד דיסק למחשב בזמן שהכל עובד והוא יעבוד בדיוק כאילו חיברת דיסק און קי

פורסם
  • מחבר

i want to install osx on other hd and win on other.

and i dont know what happen when both of them are connect.

so i tought maybe i cant tarnoff the pc and change hd,and then power on back.

can i just connect them together and decide what will boot? win or osx?

tnx

sry 4 my lazy english

פורסם

כדי להעלות מערכת הפעלה אתה צריך לאתחל את הHD כדי שהמערכת תעשה בוט מסודר... אי אפשר להכניס את הHD לחשמל ולצפות שהווינדוס יעלה לך ישר את הדסקטופ...

אלא אם MS עשו משהו חדש לשם שינוי ולא שמעתי עליו ::)

פורסם
  • מחבר

no

waht i am saying is the 2 hds will be connect to the pc,one with win and other with mac.

and i just swich the "mafsek" of the moloxes....

btw

u have a polindrom msg number :P

פורסם

ממה שאני יכול לחשוב עליו- אתה יכול לעשות את זה רק ע"י מיתוג כבלי המידע - ומערכת ההפעלה צריכה לקבל מידע מהרכיבים ולטעון את עצמה לRAM דרך כבל המידע כדי לעלות...

בנוסף, ניתוק לא מבוקר של מערכת ההפעלה יכול לעשות בעיות... במיוחד בווינדוס...

עריכה: כשמחברים HD SATA בזמן פעולת המחשב, הוא עושה בוט או שהוא פשוט נכנס בתור נפח איכסון שמוצג במערכת ההפעלה הפועלת?

פורסם
  • מחבר

but i want to do this when the pc is off!!!

it's too danger when he is on

פורסם

אא... אז למה לא אמרת מהתחלה? :P

בכיף אתה יכול לעשות פיצול למולקס עם מתג באמצע הדרך שמעביר דרכו את החשמל של שני הענפים (כאמור- מתג אחד ל5V ומתג ל12V, כשאתה יכול לחבר את המתגים עם איזה פלאג קייס נחמד :) או סתם סלוטייפ :P)

וזה סך הכול 4 חוטים (לכול כונן), כשבשחורים לא צריך לגעת... פשוט תחתוך את הצהוב והאדום באמצע, תאריך אותם כדי לשים את המתג במקום נגיש ותחבר את החלק השני שלהם בצד השני של המתג...

פורסם
  • מחבר

havinoti :-*

cool

where can i get a cabel ma'arih?

i dont wanna do that on my orginal cabels

פורסם

מפצל מולקס אפשר להשיג כמעט בכול חנות מחשבים... כבלים להארכה בחנויות אלקטרוניקה... תקנה כבל דק כלשהו (בד"כ יש להם עבים וזה סיפור להשיג כבל דק, אבל אפשרי...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים