עבור לתוכן

Sandisk Sansa - תוקע את עצמו, פשוט ננעל ולא עובד.

Featured Replies

פורסם

התופעה חזרה על עצמה בשלושה נגנים, הראשון 512 מגה הוחלף. אחרי זה שניים של 1GB.

הם נדלקים ורק מראים את הלוגו של סנדיסק, ומעבר לזה לא עושים כלום. המחשב לא מזהה אותם, אי אפשר לעשות איתם פשוט כלום.

פורסם

ניסית את הנגן בעוד מחשב? בכדי להיות בטוח שהבעיה לא נמצאת בו.

אני חושב שכדאי שתחזיר את הנגן שוב פעם או שיחליפו אותו לנגן אחר שלא מתקלקל כל שני-חמישי כי יצא לי ליראות כמה מקרים כמו שאתה מתאר ובסוף תמיד הנגן היה דפוק ונשלח לאחריות.

פורסם
  • מחבר

הוא דפוק. נקודה.

ניסיתי אותו על כמה מחשבים, והדפקה במקרה אחד קרתה אחרי שהעלתי שירים, פעם אחת הוא נכבה וניסיתי להדליק אותו וזה קרה(סתם כך, לא קיבל מכה לא היה מחובר לשום דבר), והאחרון מת בשינה. כיביתי אותו ולמחרת בבוקר לא נדלק.

בכל המקרים, המחשב מפסיק לזהות אותם אחרי שהם מפסיקים לאתחל את עצמם.

עשיתי חיפוש בגוגל על הנושא, וחוץ מלקרא על מקרים דומים - לא הצלחתי למצא לכך פתרון. מן הסתם אי אפשר לנסוח לעדכן לנגן הקשוח הזה את הקשוחה, כי המחשב בכלל לא מזהה אותו.

גם לנסות לעשות לו MOUNT בכח בלינוקס לא עוזר.

עריכה: לזכותם של KSP יאמר שאת ה-512 הם החליפו בלי בעיה שהיה באחריות. אני פשוט מצטער על הכסף שזרקתי על ה-1GB.(למרות שזה היה כמעט חצי מחיר ממה שה512 עלה לי לפני כמה שנה, 340~).

פורסם

אמרו שלנגנים כאלה זה קורה שממלאים אותם כמעט עד הסוף - זה אומר שתמיד תשאירו איזה 50 מגה לפחות פנויים ! (אמרו שמתחת ל-8 מגה זה קורה...)

פורסם

אולי יש לך באחד השירים וירוס? נשמע הזוי, אבל אפשרי

פורסם

עד היום אין וירוסים בקבצי MP3.

פורסם

גם בE250 אצלי הוא נתקע מידי פעם.. הדבר היחיד שעוזר זה להוציא את הסוללה ולהכניס אבל אני חושב שזה אך ורק מאז ששמתי את הקושחה שמוסיפה עברית :(

פורסם
  • מחבר

אין וירוסים עליהם, מדובר בMP3ים נקיים לגמרי, שהכנתי בעצמי מדיסקים שקניתי באופן חוקי(אני רציני לגמרי). אין לי וירוסים במחשב.

הדפקה היא לא זמנית, לא עוזר להוציא את הסוללה, הוא רק מראה את הלוגו של SANSA ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות/להדליק ולהגיע למצב הזה.

פורסם

תעשה ריסט לנגן - נדמה לי לחיצה על הכפתור של ההדלקה או של הסטופ במשך 15 שניות - תעשה חיפוש, נרשם כבר כאן ובמקומות אחרים איך עושים לו ריסט.

פורסם
  • מחבר

זה גם מוחק ממנו את כל המידע?

הבעיה שהוא נכנס לקומה הזאתי המחשב אפילו לא מזהה אותו, אז לא נראה לי שזה יכול כ"כ לעזור, אבל אני אנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים