עבור לתוכן

המסך Samsung SyncMaster 215TW - מה דעתכם? שווה את הכסף או לא?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המשתמשים היקרים,

יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם:

1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA?

2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר?

אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20".

אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר.

תודה רבה, אלי.

פורסם

1. בעיקרון פאנל S-IPS ייתן צבעים יותר איכותיים מאשר פאנל S-PVA, זויות הצפייה של פאנל S-IPS רחבות יותר משל פאנל S-PVA.

2. לא ידעתי שמביאים אותו לארץ בכלל, בכמה אתה קונה אותו?

3. מסכי S-IPS ו S-PVA מתאימים לחלוטין למשחקים, אם אתה מתעקש על 6ms (כמובן שהכל זה אפור-אפור) אתה יכול ללכת על הנק 20WGX2

או על ה DELL 2007WFP שמגיע לפחות בארץ עם אותו הפאנל של הנק בעל זמן תגובה של 6ms.

אם אתה מחפש מסך 20" רחב איכותי עדיף לך ללכת על ה 2007WFP שמגיע עם ארגונומיה מעולה ובלי ציפוי מראתי בניגוד לנק,

הדל יותר זול מהנק ובסופו של דבר מציע מפרט הרבה יותר עשיר.

פורסם

^^

האם באמת רוב הסיכויים שמי שקונה את ה DELL 2007WFP יזכה בגרסת ה IPS שלו? אם כן, זו בהחלט מציאה שצריך לחטוף. יש שמכתירים את גרסת ה IPS של המסך הזה כ"ספינת הדגל" של המסכים הרחבים בגודל 20 אינטש.

מהמעט שקראתי הסמסונג 215TW (אם באמת מייבאים אותו לארץ, אתה יכול להביא קישור כלשהן) מתקרב מאוד לרמה של ה NEC, ובגודל של 21 אינטש עם רזולוציה זהה. הנה מקור טוב להשוואה:

http://lcdresource.com/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=36

חוץ מזה, ל NEC יש זמן תגובה פנומנלי שמשתווה לזה של מסכי TN מהירים ביותר, ונחשב למעולה למשחקים. (זמן תגובה אמיתי של 6 MS שחור לשחור בממוצע ו 10 MS במקרה הגרוע ביותר, שזה נדיר מאוד באופן כללי, וחסר תקדים במסכי IPS)

פורסם
  • מחבר

^^

האם באמת רוב הסיכויים שמי שקונה את ה DELL 2007WFP יזכה בגרסת ה IPS שלו? אם כן, זו בהחלט מציאה שצריך לחטוף. יש שמכתירים את גרסת ה IPS של המסך הזה כ"ספינת הדגל" של המסכים הרחבים בגודל 20 אינטש.

??????????? יזכה בגרסת ה IPS שלו? מה?

פורסם

לדגם 2007WFP יש גרסת IPS מצויינת וגרסה של S-PVA שהיא הרבה פחות טובה. מי שקונה את המסך בעצם "מגריל" איזה פאנל יצא לו..

פורסם

עד עכשיו אף אחד מהפורם שקנה את המסך לא קיבל את גירסת ה S-PVA.

פורסם

ומה לגבי 2007FP - למיטב ידיעתי שם המצב הפוך... בד"כ מקבלים VA :-\

לגבי ה-215 - הוא אמור להיות אחד הטובים שיש אבל גם מהיקרים. אחפש את הביקורת שקראתי...

הוא לא משתלם מבחינת עלות אבל האיכות היא בטופ למיטב זיכרוני.

פורסם

לפי הלינק שהבאתי הוא זול יותר מה NEC, ומתומחר ב 500$. (עדיין הרבה יותר מה DELL)

פורסם

ומה לגבי 2007FP - למיטב ידיעתי שם המצב הפוך... בד"כ מקבלים VA :-\

אני קיבלתי IPS. ראיתי גם PVA והוא באמת לא כל כך נורא, זוויות הצפיה קצת יותר נמוכות, אבל אין הבדל משמעותי בחדות הטקסט וגם הוא בכמה דרגות מכל מסך TN שראיתי.

פורסם

אני קונה מחר את ה-Dell 2007WFP וברצוני לדעת איך אני מוודא איזה פאנל קיבלתי.

בנוסף, אם אפשר לבקש מהחנות ממנה אני קונה את המסך את פאנל IPS הספציפי ללא עלות מיותרת, ברמה של אם עושים דברים כאלה.

אני אישית לא מוצא סיבה שלא יתנו לי את ה-IPS אם אבקש. בזמנו קניתי זכרונות סמסונג עם צ'יפ TCCC443 שביקשתי שימצאו במיוחד במלאי, קיבלתי את הדגם המדויק של הצ'יפ שרציתי.

פורסם

לצערי מסכי LCD שונים מזיכרונות ואין אפשרות לדעת באיזה פאנל מדובר אלא אם פותחים את הקרטון ומפעילים את המסך.

כמובן שאם הוא תקין (ללא פיקסלים מתים) אין סיבה שלא תיקח אותו ורוב החנויות לא יתחשבו ברצון שלך לקבל IPS.

למרות זאת הסיכוי גבוה מאוד שאכן תקבל מסך עם פאנל IPS וישנם דרכים לברר איזה פאנל יש המסך.

תוכל למצוא הסבר כיצד לזהות את סוג הפאנל בדיון הזה, בינתיים כל האנשים בפורום שקנו את ה WFP קיבלו פאנל IPS

אשר נחשב כמעט מקביל לנק 20WGX2 ומגיע עם הרבה יותר ארגונומיה מהנק ובלי ציפוי מבריק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים