עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם יש מצלמה קומפקטית עם iso גבוהה כמו ה-f31 אבל עם זום גדול יותר כמו tz1 ?

Featured Replies

פורסם

אין ,אין לדעתי שום תחליף ל-iso גבוהה ולחיישן ccd גדול יחסית (1/1.7)

ובקטע הזה אני ממש לא רוצה להיתפשר (חלס ,נימאס לי מתמונות מטושטשות שניגרמו עקב תנועה של האובייקט המצולם או תאורה לא מספקת ) ואני רוצה לבצע צילומים באור טיבעי וללא פלש .

היה נחמד גם אם היה גם מייצב תמונה וזה רצוי מאוד אבל עדיין ,זה מישני בחשיבותו ל-iso .

הסיבה היחידה שלא קניתי את ה-f31 היא הזום האופטי הנמוך והמאכזב שלה -x3.

השאיפה היא לזום גבוהה בהרבה כמו לקומפקטית אחרת tz1 שמיצטיינת בזום x10 (אולם אסור שהזום יבוא על חשבון ה-iso.)

התקציב -3500 שח +-.

מחכה להמלצות.

פורסם

לא צריך 3500 ש"ח. ב-2000 ש"ח אתה קונה פוג'י S6500 שמשתמשת באותו חיישן של ה-F30, אבל כוללת עדשה שימושית בהרבה - 28-300.

פורסם
  • מחבר

לא צריך 3500 ש"ח. ב-2000 ש"ח אתה קונה פוג'י S6500 שמשתמשת באותו חיישן של ה-F30, אבל כוללת עדשה שימושית בהרבה - 28-300.

שמע ,פיספסת את הנקודה החשובה ביותר -היא חייבת להיות קומפקטית כמו שרשום בכותרת .

שמעתי על

g7

r5

s10

מה דעתך עליהם בהשוואה ל-f31? ומה המומלצת ביותר לדעתך בשיקלול הסופי של המרכיבים החשובים ביותר (iso אפקטיבי ,גודל חיישן,מייצב תמונה , זום אופטי) ?

והאם יש אלטרנטיבות עדיפות (קומפקטיות כן ?)

פורסם

שמע ,פיספסת את הנקודה החשובה ביותר -היא חייבת להיות קומפקטית כמו שרשום בכותרת .

אוקי. אז אין מצלמה כזו.

שמעתי על

g7

r5

s10

מה דעתך עליהם בהשוואה ל-f31?

ה-G7 לא שווה את הסכום שהיא עולה, והיא גם לא ממש קומפקטית. היא לא קרובה אפילו לגודל של ה-F31.

ה-R5 לא נמכרת בארץ, ועומדת כמעט בוודאות להיות מוחלפת בחודש הבא ב-R6. אם אין לך בעיה לקנות מחו"ל, אז יכול מאוד להיות שכדאי לך לראות מה ריקו ישחררו. בכל מקרה, איכות ISO גבוה כמו בפוג'י לא תקבל באף מצלמה קומפקטית שאינה של פוג'י - לא בריקו ולא בחברות אחרות. היתרון של המצלמות של ריקו נמצא בדברים אחרים (טווח עדשה, היסטוגרמה, ממשק משתמש, מקרו, מהירות וכו...)

ה-S10 מצלמה די סתמית. הדבר שהכי בולט בה לרעה הוא הזום שלה, שמתחיל ב-38 מ"מ. אם לפחות היו לה redeeming qualities כמו לפוג'י, אז מילא, אבל אין לה.

ומה המומלצת ביותר לדעתך בשיקלול הסופי של המרכיבים החשובים ביותר (iso אפקטיבי ,גודל חיישן,מייצב תמונה , זום אופטי) ?

זה מאוד תלוי בך ובדרישות שלך. אני הלכתי על ה-R5, אבל יכול להיות שהיום הייתי מתפשר על הנושא של איכות הווידאו והולך על ה-GX8 (דגם אחר של ריקו, שמלבד הווידאו הלא-איכותי מתאים לי בתכונותיו כמו כפפה ליד).

והאם יש אלטרנטיבות עדיפות (קומפקטיות כן ?)

כדאי לך לבדוק את ה-SD800 של קנון, ואת ה-E900 של פוג'י.

בתקציב שלך יש אפשרות נוספת - שתי מצלמות כיס שמשלימות זו את זו. שילוב כזה עדיין יהיה הרבה יותר קומפקטי מה-S6500, ויוכל לתת לך את כל התכונות שאתה רוצה. במצלמה אחת יהיה לך קשה למצוא משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.