עבור לתוכן

רצח תאיר: דגימות DNA לא תואמות לזדורוב

Featured Replies

פורסם

שוב פעם אני אומר, זו בהחלט הייתה טעות ההאשמה של זדורוב.

אבל מצחיקים אותי האנשים שדורשים שהמשטרה תפתור את הפשע בזה הרגע.

עם כל הלחץ שמופעל על המשטרה בזמן האחרון, אני לא מופתע שהם מתחילים להאשים אנשים סתם ככה.

ד"א,

יש לציין כי אלו בדיקות ראשוניות והתוצאה עשויה להשתנות בהמשך. מחר אמורה להתקיים הקראת כתב האישום נגד זדורוב. הפרקליטות טוענת שלמרות הבדיקות הסותרות, יש לה די ראיות להרשעתו.

מה שמשאיר את העניין בינתיים פתוח בקשר לזדורוב.
  • תגובות 31
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו מה אתה סטלן.. אם הם לא מספיק טובים בשביל למצוא את הרוצח - אז שישאירו את זה פתוח!

לא, בואו נאשים סתם רוסי מסכן שלא יכול להתגונן כדי שהתקשורת תהיה מרוצה.. ::)

צודק

פורסם

הטעות הגדולה (ספקולציה בלבד) היא שלמעשה ננעלו על זורבבוב (איך שקוראים לו) ועצרה כיווני חקירה אחרים !

זה היה מזות שפתיים בשביל התקשורת כדי שהם היו מרוצים .....אני לא מבין איך ומי מנהל את העיניינים שם אבל לדעתי זה ממש ממש חובבני .

:-\

פורסם

תשמעו יש פה אנשים שמדברים ממש כמו ילדים סתומים, באמת נראה לך הגיוני כל מה שאתם אומרים? מישהו פה היה שם פעם?יש לו מושג מה הראיות? מה ההוכחות שיש למשטרה? (שהרוב הגדול לא מפורסם) מישהו פה יודע בכלל איך מתנהלת חקירה משטרתית? (חוץ מהפאשלות ששומעים יש לא מעט דברים טובים)

ותקראו את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361967,00.html ותראו שבכלל לא הצליחו לבדוק את השערה, ולא בדקו אותה והוכיחו שהיא לא שייכת לזדורוב.

פורסם

הכותרת לא נכונה, זה לא שהבדיקות DNA לא תואמות לזדורוב

פשוט לא ניתן היה לבצע בדיקה, מכיוון שמדובר ב"שערה מתה"

לפני הגשת כתב האישום נשלחה למעבדת בדיקה בארץ שערה שנמצאה על גופתה של תאיר בזירת הפשע. מעבדות הבדיקה בארץ קבעו, כי הואיל ומדובר ב"שערה מתה" - כלומר שערה ללא שורש - לא ניתן לבצע בדיקת די.אנ.איי, ולכן שלחה המשטרה את השערה למעבדות בדיקה בארצות-הברית. הבדיקה הנוספת נעשתה בתיאום עם פרקליטות מחוז צפון.

השבוע הגיעה התשובה מהמעבדה בארה"ב. גם שם קבעו - כמו המעבדות בארץ - כי לא ניתן לבצע בדיקה וכי אי אפשר להגיע למסקנות חותכות, מאותה סיבה עליה הצביעו בישראל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361967,00.html

פורסם
  • מחבר

זו הכותרת של הכתבה - םשוט העתקתי ::)

פורסם

תשמעו יש פה אנשים שמדברים ממש כמו ילדים סתומים, באמת נראה לך הגיוני כל מה שאתם אומרים? מישהו פה היה שם פעם?יש לו מושג מה הראיות? מה ההוכחות שיש למשטרה? (שהרוב הגדול לא מפורסם) מישהו פה יודע בכלל איך מתנהלת חקירה משטרתית? (חוץ מהפאשלות ששומעים יש לא מעט דברים טובים)

ותקראו את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361967,00.html ותראו שבכלל לא הצליחו לבדוק את השערה, ולא בדקו אותה והוכיחו שהיא לא שייכת לזדורוב.

לאר העובדה שאני מסכים אם מה שאתה אומר עדיין ....המשטרה הייתה מסוממת מהתקשורת ועשתה טעיות ולא בדקה עוד ערוצים

ובך האיפילה כל סיכוי לחשוף את האמת...

פורסם
הראיות נגד זדורוב - לא חד משמעיות

יום רביעי, 7 בפברואר 2007, 20:37 מאת: מערכת וואלה!

זדורוב. ה-DNA לא תואם, הנעליים אולי (ערוץ 10)

הערב התברר שהעקבות מזירת הרצח של תאיר ראדה לא בהכרח תואמים את נעליו של זדורוב. אתמול התגלה: ה-DNA לא תואם

דו"ח של המעבדה לזיהוי פלילי שהגיע לידי חדשות 10 קובע, כי אפשרי שרומן זדורוה הוא שהשאיר את עקבות הנעליים על מכנסיה של תאיר ראדה ז"ל.

החוקר כותב בדו"ח, כי על הכיס הקדמי השמאלי של מכנסיה של תאיר נמצאה "עקבה חלקית כפולה של נעל שמאלית המתאימה בדגם ובגודל לחלקים המתאימים בנעל השמאלית" של זדורוב. הוא ציין, כי אפשרי שהנעל השמאלית הותירה את העקבה שנמצאה.

החוקר הוסיף, כי על הכיס הקדמי הימני "נמצאת עקבה חלקית כפולה של נעל ימנית או שאלית המתאימה בדגם ובגודל לכל אחת מהנעליים. אפשרי שאחת מהנעליים הותירו את העקבה".

עם זאת, הדו"ח קובע, כי בזירת העבירה נמצאו עקבות נוספות השונות כולן מנעליו של זדורוב. אתמול דווח, כי דגימת ה-DNA שנלקחה מזדורוב אינה תואמת את הדגימה שנמצאה בזירת הרצח.

http://news.walla.co.il/?w=//1054175

מישהו עוד חושב שהוא הרוצח?

פורסם

הפרקליטות?

פורסם

אולי היה יותר מרוצח אחד...

אולי משהו כמו... קבוצת ילדים

פורסם

זה מה שאני חושב

פורסם

לא מפריע לי שאין להם מושג מי רצח. זה קורה, לשוטרים אין כוחות על טבעיים, ואין סיבה שיפענחו כל תיק, גם אם אין קצה חוט.

מה שמרגיז אותי זה שהם תפרו לזדורוב את התיק בכוח (וזה בכלל לא משנה אם הוא אשם או לא) ועשו מסיבת עיתונאית כדי לכפר על המקרה של בני סלע.

מה שמעצבן זה שבמקום להתרכז בלהיות טובים, הם מתרכזים בלהראות טוב (או פחות רע).

פורסם

הבעייה שהאינטיליגנציה הממוצעת של שוטרים בארץ היא של נעל, אז כנראה שזה סוג הראיות שהם יודעים להתעסק איתם. :lol:

אבל ברצינות,

מר זדורוב אולי לא רצח אבל נראה שהוא יודע יותר ממה שהוא מספר. :-X

פורסם

מר זדורוב אולי לא רצח אבל נראה שהוא יודע יותר ממה שהוא מספר. :-X

מה זאת אומרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים