פורסם 2007 בפברואר 618 שנים יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראשואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים קודם כל תעיף את הכותרת המעצבנת הזאתאף אחד לא חייב לך שום דברתבקש יפה אנשים פה כדי לעזור מזכותם ומרצונם החופשידבר שני גם לי זה קרה פעם אצלי זה היה בעיה של קריסות בHDDתבדוק אותו
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר מזה HDD?מצטער על הכותרת פשוט אני חייב תמחשבבתודה שאתה עוזר רק תגיד לי מזה HDD אני כבר יוכל לבדוקעריכה:זה הארד דיסק הבנתי וניתקתי וזה לא עוזר
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים קודם כל תנסה לחבר את המסך למחשב אחר לראות שזה לא בעיה בכלל במסך אחר כך אולי תנסה הריץ כמה שעות MEMTEST תבדוק את הכרטיס מסך איזה יש לך מובנה או הרחבה? אם זה הרחבה תנסה לשים אותו במחשב אחר לראות הוא עובד ותנסה לשים כרטיס אחר במחשב הבעיתי לראות אם יעזור אחר כך הייתי אומר שתשים HDD אחר לראות שזה לא הבעיה מממ מה עוד....... טוב יש לך שם איזה כמה ימים של בדיקות תבלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.