עבור לתוכן

הרמת משקולות עוצר את הגדילה או שזה סתם סטיגמה?

Featured Replies

פורסם

שלום,אני בן 17 ואחי קנה משקולות

עכשיו אני רוצה לדעת אם זה עוצר את הגובה או שזה סתם סטיגמה

כי יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאורמים שזה לא עוצר ואני כבר משתגע

אני גם ככה נמוך (1.60 בערך :'() ואני רוצה עוד לגדול קצת..אז בחייאת מי שבאמת יודע שיענה

תודה מראש ;)

• תגובות 62
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה לא תתאמן איתם נכון [ז"א לא תרים אותם כמו שצריך] אז אתה גם יכול לקבל קילה.

אם אתה מתאמן כמו שצריך אז אין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

100% !?

לא עוצר את הגדילה ולא כלום אתה בטוח!?

את הקילה עזוב אותך עכשיו

פורסם

מיליון אחוז!!

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

סליחה על החפירה אבל אם כבר אנחנו בנושא...אז יש משו אחר שעוצר תגדילה? (מתח וכו'..)

פורסם

ספורט לא עוצר גדילה.

חוסר שניה עוצר גדילה.

פורסם

אממ הרמת מישקולות בעמידה אבל מישקל של כמו 150 ק"ג שידחוס לך את החוליות טוב טוב בגב

פורסם
  • מחבר
link=topic=237008.msg2083126#msg2083126 date=1170781483]

אממ הרמת מישקולות בעמידה אבל מישקל של כמו 150 ק"ג שידחוס לך את החוליות טוב טוב בגב

זה בסדר אחי..אני לא מתכנן משו כזה :cool2:

שמעתי שסגריות/וקפה עוצרים ת'גדילה זה גם לא נכון? (חח מה לעשות אני רגיש בקשר לגובה שלי..)

פורסם

כל דבר שגורם נזק לגוף עלול לפגוע בגדילה, במיוחד אם לא אוכלים נכון.

כאשר הגוף צריך משאבים בשביל לתקן את עצמו, הוא עלול לוותר על גדילה.

אימון במשקולות בצורה מתונה לא יפגע בגדילה.

פורסם

אם כבר בבנושא אני מרים שקים לריצות של 20 קילו(הכנה עצמית לצה"ל)

ומרים בעמידה ובישיבה משקולות של 20 קילו על כל יד.....אני בן 18 ואני מרגיש שאני נהיה נמוך יותר עם כל האימונים זה הגיוני?!??...וגם הפסקתי לגבוה לדעתי מאז שהתחלתי להתאמן רציני ריצה ומשקולות לפני 4 חודשים...

וגם איך יודעים שקיבלתי קילה..?כי בזמן האחרון אני מרגיש הרגשה מוזרה שם למטה לא כואבת אבל מוזרה....

פורסם

אם אתה תתאמן ממש הרבה ועל משקלים גבוהים, אז יפגע קצת, כי הגוף יוציא את המשאבים שלו על פיתוח השרירים ולא על הגדילה והעצמות.

במשקאות של דיאט יש חומרים שפוגעים בגדילה.

לאל לאכול מספיק ( מספיק = הרבה ) ( ואוכל, לא סתם שמלאץ- כמו שאבא שלי אומר ;D ) אז זה יפגע בגדילה.

אבל אם עושים ספורט נכון, זה יכול לעזור לגדילה, ולכוון את הגדילה לצורה חטובה וטובה יותר

פורסם

תוריד את השקים, ומהר.

זה לא עוזר בכלום, מה שזה כן יכול לעשות- לפגוע לך בעמוד השדרה, ליצור לחץ מיותר על הכתפיים, ולגרום לשברי מאמץ בגוף.

במקום להרים משקל- תפתח סיבולת. בצבא רצים הרבה, לא נותנים לך להרים משאות כבדים במיוחד.

פורסם

שינה של 3 שעות בלילה מסוכנת? אם אני בן 15.5 ואני ככה כבר כמה שנים וזה פוגע בגדילה האם יש סיכוי שאם אני אשן מספיק אני אגבה כמו שצריך?

פורסם

בטח!

פורסם

תוריד את השקים, ומהר.

זה לא עוזר בכלום, מה שזה כן יכול לעשות- לפגוע לך בעמוד השדרה, ליצור לחץ מיותר על הכתפיים, ולגרום לשברי מאמץ בגוף.

במקום להרים משקל- תפתח סיבולת. בצבא רצים הרבה, לא נותנים לך להרים משאות כבדים במיוחד.

כשאתה בשטח, לפי מה שהבנתי מבן דוד שלי, אתה סוחב תיק יותר כבד ממך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים