עבור לתוכן

תארד ידע כללי

Featured Replies

פורסם

con זה אחת מכמה מילים שמורות בווינדוס(CON, AUX, COM1, COM2, COM3, COM4, LPT1, LPT2, LPT3, PRN, NUL).

• תגובות 309
  • צפיות 25.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה בא עוד מה-DOS.

ואגב בקשר לצנצנת - פעם אחרונה שהיתה לי בעיה כזאת פשוט החזקתי את הצנצנת עם המכסה צמוד לתנור. פתר את הבעיה ולא גרם נזקים

פורסם

המגבלה של ה-CON באה עוד מימי דוס.

המשמעות שלה היא Console.

פורסם

רוצים ידע כללי? הנה:

http://www.chucknorrisfacts.com/page1.html

האהובים עלי:

There is no theory of evolution, just a list of creatures Chuck Norris allows to live.
Chuck Norris is the only man to ever defeat a brick wall in a game of tennis.

פורסם

מר לטין הוא קרוב משפחה של אילן

הבמה הוקמה ב94'

המטוס המהיר בעולם הגיעה למהירות של 3200+ קמ"ש או 3.2 מאך לא זוכר אבל זה היה מעל 3K קמ"ש...

פורסם
link=topic=237007.msg2083089#msg2083089 date=1170781112]

ערס רוסי דבר מאוד נדיר..

אני שונא רוסים פריקים די כל מי שרוסי פה והוא פריק שיבין שזה הכי מגעיל ועוד לרוסי שזה עם לא של פריקים אלה שותים וודקה ודופקים בלאט אחרי כל מילה שנייה פשוט דיי לפריקים זין שלי שפולנים יהיו פריקים רומנים לא אכפת לי אבל רוסים דיי אתם גברים לא חייבים להיות ערסים אבל פריק זה מגעיל פשוט ובגלל זה הרבהה מהחברה הישראלית לא אוהבת רוסים כי הם פריקים לפחות ככה זה איפה שאני גר!

[ועכשיו ביגלל שזה פורוםם מחשבים כמה תגובות שליליות אני יקבל פה למשל אם היתי מפרסם את זה בפורום בטגיימס עם כל אוהדי ביתר וזה כולם היו מסכימים איתי ומי שלא יודע בטגיימס זה פורום המלצות לויינר וכאלה בקיצור דיי לפריקיות זה מה שאני יגיד דיי זה מגעיל ] ועוד משהו כל מי שהוא פריק זה אחד שכשהוא היה ניכנס לכיתה הוא היה חוטף בעיטה לתחת וכולם צוחקים עליו אז הוא אמר טוב אני יהיה פריק . קיצר אני מקווה שלפחות אחד 2 פה יבינו אותי כי הרוב פה פריקים לא ?

פורסם

המטוס המהיר בעולם חצה את ה 15 מאך, הונע במנוע רקטי, ושוגר ממפציץ B52 בגובה של יותר מ 35 אלף רגל. טייס הניסוי כמעט נהרג.

פורסם

אני שונא רוסים פריקים די כל מי שרוסי פה והוא פריק שיבין שזה הכי מגעיל ועוד לרוסי שזה עם לא של פריקים אלה שותים וודקה ודופקים בלאט אחרי כל מילה שנייה פשוט דיי לפריקים זין שלי שפולנים יהיו פריקים רומנים לא אכפת לי אבל רוסים דיי אתם גברים לא חייבים להיות ערסים אבל פריק זה מגעיל פשוט ובגלל זה הרבהה מהחברה הישראלית לא אוהבת רוסים כי הם פריקים לפחות ככה זה איפה שאני גר!

[ועכשיו ביגלל שזה פורוםם מחשבים כמה תגובות שליליות אני יקבל פה למשל אם היתי מפרסם את זה בפורום בטגיימס עם כל אוהדי ביתר וזה כולם היו מסכימים איתי ומי שלא יודע בטגיימס זה פורום המלצות לויינר וכאלה בקיצור דיי לפריקיות זה מה שאני יגיד דיי זה מגעיל ] ועוד משהו כל מי שהוא פריק זה אחד שכשהוא היה ניכנס לכיתה הוא היה חוטף בעיטה לתחת וכולם צוחקים עליו אז הוא אמר טוב אני יהיה פריק . קיצר אני מקווה שלפחות אחד 2 פה יבינו אותי כי הרוב פה פריקים לא ?

אתה רומז לכך שאתה ערס וזה לגיטימי להתנהג כערס כי ערס זה מעעגניב?

פורסם

הידעתם שכל התרדים של 3DGUD עם סמל סמיילי ;D

פורסם

פשש.. למישהו פה יש מטען קטן כנגד כמה רוסים..

יש דבר שאני אוהב במיוחד אצל רוסים, ונראה לי שכולם יסכימו איתי - אם תשמעו רוסי מקלל שטף של קללות עסיסיות ברוסית, אז גם אם לא תבינו אף מילה, המסר עצמו בטוח יעבור.. :smile1:

פורסם

וואו, פלזמה, ואני חשבתי ש "אניסרסור" זה המשתמש האידיוט ביותר שהיה לנו פה o_o

אז יופי, אם היית מפרסם את זה בפורום של עארסים תת רמה/אינסטלטורים/עמיר פרצים למיניהם וכו', בטח היו מסכימים איתך

"אחיייי נו בטח זה נכון תביא סיגריעעע כפרעליך נשמהההההה"

ככה נראים בערך הפורומים המוזכרים לעיל.

ועכשיו, נחכה למודר/מנהל שידאג לטפל בך :\

פורסם

המטוס המהיר בעולם חצה את ה 15 מאך, הונע במנוע רקטי, ושוגר ממפציץ B52 בגובה של יותר מ 35 אלף רגל. טייס הניסוי כמעט נהרג.

כמה זה 15 מאך? מאך זה 1.2K קמ"ש כי זה לא הגיוני...

פורסם

פלאזמה - באן.

פיקה - תביא הוכחות למאך 15 בבקשה

ותמשיכו, אני לומד פה דברים מעניינים :)

פורסם

15 מאך??

Damn

נשמע קצת קשה לתפיסה..

במהירות כזו מטוס יכול לטוס ליעד, להפציץ בניין, לחזור, ורק אח"כ לשמוע את הפיצוץ..

פורסם

אם עורפים לכם את הראש...אתם תשארו בהכרה מלאה עוד 15-20 שניות.

אדם ממוצע מנצל 10% מהמוח שלו...אינשטיין ניצל 15.

המרפק שלכם יכול לשאת משקל של חצי טון.

יש לי עוד שכרגע לא עולים לי לראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים