עבור לתוכן

תארד ידע כללי

Featured Replies

פורסם

הת'רד הזה מתחיל להפוך ל"איזה בחורות מוצאות חן בעינכם?" ועם כבר מדברים על זה אז אני מעדיף בנות בסיבובת בגיל שלי למעלה או למטה טיפה.. לא ממש מעניין אותי...

אני אנסה להחזיר את זה למקור.

דה ז'א וו זה לא ראיית או משהו, זה סתם דיליי באחד החלקים במוח. עם באזור שאחראי על הראיה את תרגישו שכבר ראיתם את זה. אם את מרגישים שכבר הייתם פה זה פאק בחלק אחר. בקיצור ם נכנסתם לסרטים שאתם רואים את העתיד, צאו מזה, אתם לא.... :]

• תגובות 309
  • צפיות 26.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה בטוח שזה לא פאק במטריקס?

פורסם

זה תרד מפגר... ואנשים שלא יודעים מה הם אומרים שישתקו ושלא יצאו מפגרים כמו מישהו שבהתחלה אמר שבלאט זה סעמק ובלאט זה בכלל זונה

פורסם

דה ז'א וו זה לא ראיית או משהו, זה סתם דיליי באחד החלקים במוח. עם באזור שאחראי על הראיה את תרגישו שכבר ראיתם את זה. אם את מרגישים שכבר הייתם פה זה פאק בחלק אחר. בקיצור ם נכנסתם לסרטים שאתם רואים את העתיד, צאו מזה, אתם לא.... :]

ואם אתה מצליח גם לממש את מה שאתה חושב שעומד לקרות וזה נכון?

קרה לי הרבה יותר מפעם אחת, הרגשתי שכבר הייתי באותו מצב, ואמרתי למי שדיבר איתו באותו רגע מה הוא עומד להגיד, או שאמרתי את זה איתו באותו זמן.

פורסם

הת'רד הזה מתחיל להפוך ל"איזה בחורות מוצאות חן בעינכם?" ועם כבר מדברים על זה אז אני מעדיף בנות בסיבובת בגיל שלי למעלה או למטה טיפה.. לא ממש מעניין אותי...

אני אנסה להחזיר את זה למקור.

אני נשבע לך אני חשבתי שזה נכון ...

פורסם

כשאנחנו מסתכלים על השמש,אנחנו רואים אותה איך שהיא הייתה לפני 8 דקות לערך.

זה ממש חזרה בזמן :o

פורסם

ואם אתה מצליח גם לממש את מה שאתה חושב שעומד לקרות וזה נכון?

קרה לי הרבה יותר מפעם אחת, הרגשתי שכבר הייתי באותו מצב, ואמרתי למי שדיבר איתו באותו רגע מה הוא עומד להגיד, או שאמרתי את זה איתו באותו זמן.

גם אני!

גם אתה בד"כ לא זוכר את הסיטואציה עד שהיא מתחילה?

פורסם

אתה פשוט מרגיש שהיית בסרט הזה, היתה לך בחיים סיטואציה דומה, והחלק הזה בזיכרון קופץ ואתה מרגיש מוזר.

פורסם

^^

קורה לי המון :-\

פורסם

כן גם לי זה קורה המון,למשל שאני יושב בכיתה ,אני יודע מה חברה שלי באה להגיד ,וכשהיא אומרת את זה אז נוצרת מיני אופוריה כי אתה חושב,ואללה היתי פה פעם,כתבתי את המשפט הזה פעם(היסטוריה - אין סיכוי) עם אותו עט בדיוק(אני בא בלי קלמר אז אני לוקח מאנשים בדרך כלל).

זה ממש מבלבל לפעמים..

וזה כל הקטע של דה ז'ה וו אתה לא זוכר שהיית בסיטואציה מסויימת עד שהיא קורת בשנית כביכול..

פורסם

ד'ה זה וו קורה לי בעיקר כאשר אני ממש אבל ממש לא מפוקס.

פורסם

אתה פשוט מרגיש שהיית בסרט הזה, היתה לך בחיים סיטואציה דומה, והחלק הזה בזיכרון קופץ ואתה מרגיש מוזר.

ממש לא

לפעמים בחלום אני אשכרה חי סיטואציה מסוימת (ולפעמים זוכר אותה) שאחרי כמה ימים קורה בדיוק של 100%

פורסם

זה אותו דבר לצורך העניין, כי חלום לפעמים מרגיש אמיתי לפחות כמו בחיים ולפעמים אתה זוכר אותו (או המוח שלך) באופן שזה כאילו קרה באמת.

פורסם

הוא מתכוון שהוא חולם משהו ואז הוא קורה.

את זה אי אפשר להסביר ,כאילו זה עוד לא קרה,רק בחלום ..

פורסם

אתה חולם על כל כך הרבה סיטואציות, שכמעט בטוח אחת מהן תתרחש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים