פורסם 2007 בפברואר 918 שנים עובדות מגניבות וחסרות טועלת אני חושב...בכל מקרה הנה עובדה: אי אפשר להיכנס להריון משתיית זרע. אני זוכר שפעם איזה פוסטמה אשכרה שאלה אותי את זה...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אפשר להדבק גם בפוסטמטיזם שמסתובבים יותר מדי ליד אנשים כאלה, זהירות, זה מסוכן ! פיג, אני רואה שנמנעת בזמן, ראה זאת כאות הערכה מאלוהים, ולכן קבל חיים בונוס +1. [שנים ]
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים זה לא עובד בלי שהוא מטיל D12 ...מה אתה ממציא לי חוקים? אפשר לחשוב שאתה אלוהים.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים את מכשירי הפלאפון של מוטורולה אפשר להטעין דרך המחשב (סדרת V , L וכל אלה שעם חיבור MINI USB ).אלברט הופמן היה כימאי שווצרי שהמציא את ה LSD בטעות על ידי מיצוי של אלקלאויד שנמצא בתוך פטריות ERGOT, בהתחלה הוא נקרא LSD25 ,לאחר כ30 שנה טימוטי לירי פרופסור מהארוורד הפיץ את הסם הזה בארה"ב ואירופה ויצר את תרבות ההיפים . הLSD נועד בתחילתו לחקור מחלות של חולי נפש תחת השגחה .
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים LOL בכמה שניות הראשונות לא הבנתי מה הקשר בין פיטריות לLCD... ואז ראיתי שזה LSD....
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הנוזל הכי יקר כרגע בשוק העולמי הוא ערס עקרבים שנמכר ב5.000.000 (ליט"ש אני חושב) למ"להנוזל השני הכי יקר הוא ערס קוברה.(שחכתי מה היה השלישי :-[)הנוזל הרביעי הכי יקר כרגע בשוק העולמי הוא בושם "שנאל מס.5"ותאמינו או לא, הנוזל החמישי הכי יקר כרגע בשוק העולמי הוא דיו מדפסות! כן כן דיו מדפסות!!!נזכרתי... הנוזל השלישי הכי יקר בעולם כרגע הוא LSD נוזלי!!!
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים דיו למדפסת יקר יותר משאנל מספר 5 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=155571&sid=127
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים דיו למדפסת יקר יותר משאנל מספר 5 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=155571&sid=127 התכוונתי למחיר הממוצע של כל סוגיי הדיו מדפסות...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים טוב אז ככה:דבר ראשון יכול להיות שגם הוא קטין, אין לי מושג.דבר שני, החוק אומר דבר כזה:קטין= מתחת לגיל 18אך לעומת זאת קטין מעל גיל 16 הינו חוקי כל עוד הוא מבצע את המעשים בהסכמה מלאה.ז"א שאסור לך לבעול קטין אפילו אם זה בהסכמה כאשר הוא מתחת לגיל 16.צודק,אני קטין (לא לזמן רב) אבל כל עוד הבחורה מעל 16 והיא מסכימה אני יכול לבצע בה את כל זממי. :-*
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים זו לא באמת בעיה אם היא בת פחות מ16 והיא מסכימה ואפחד שלא צריך לדעת מזה לא ידע..
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אם היא מתחת ל 16 זאת בדיוק הבעיה פה,אני לא יודע מה איתכם אבל ילדות קטנות לא עושות לי את זה... אהבתי בנות 14-15 כשהייתי בן 15 אבל עכשיו אני מעדיף כאלה שנראות 18-20 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.