עבור לתוכן

OC למעבד E6400

Featured Replies

פורסם

חברה אני צריך עזרה קטנה,

יש לי לוח אם MSI 975X PLATINUM POWERUP EDITION

אני מנסה לעשות OC למעבד ואני לא מצליח,

אלה הנסיונות שהיו לי עד כה,

ללא העלעה מתח - FSB 311MHZ - אין בעיות עם המעבד והוא מגיב מצוין, ואת זה עשיתי דרך מערכת ההפעלה עם תוכנה שמגיעה בדיסק של הלוח, ככה שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי.

ברגע שניסיתי לעלות ל - FSB 325 אם דרך הביוס ואם דרך אותה תוכנה של הלוח, המחשב נתקע (אם זה דרך מערכת ההפעלה) או לא נותן תצוגה (אם זה דרך הביוס).

ניסיתי להעלות מתח לאט לאט (0.1V) בכל פעם אבל שום דבר לא עוזר, אני לא מצליח לעבור את ה - 305MHZ, ואני יודע שהלוח מסוגל כי עם מעבד E6300 הגעתי ל - FSB 350MHZ בלי בעיה בכלל.

אגב, אני משתמש בקירור T.TAKE BT VX.

יש לי ספק כח של 500W עם הספקים יפים (לא ג'נרי).

אשמח לעזרה ולעצות נוספות.

בתודה מראש.

פורסם

Hello offir, First of all welcome to the complicated BUT so interested world of OverClockers

:), I see you have a good potential hardware for Overclocking, Perfect CPU and semi well mainboard. I woul suggest you to try and raise FSB voltage as well by short increase of +0.15 and not only CPU's voltage. Your cpu's voltage try set 1.39 and fsb freq set 350 then see how things going and what kind of temps your cpu getting into if all looks fine go up again by FSB freq and DONT use software for OC its seems EASY but it makes REALLY not easy problems and conflicts...OC with software is most bad idea you can think of when you do an OC

פורסם
  • מחבר

טוב, ניסיתי, זה לא הצליח, כיוונתי את המתח של המעבד ל - 1.38 (אין 1.39 משום מה).

ולא מצאתי איך לכוון את המתח של ה - FSB, יש לי אפשרות לשנות מתח לזכרון או ל - PCIEX. אבל לא ל - FSB.

המחשב עדיין לא נדלק אחרי ההגדרה הניסיתי,

כרגע היחס FSB לזכרון נמצא על AUTO, זה קשור אולי? צריך אולי לשנות את היחס ל - 1:1 או משהו אחר?

פורסם

Yes you have to change it from Auto since otherwise you can get your Ram oced and THIS will prevent your Comp from turn on. Ram is your limit. Adjust it thats way so you see that Ram operates by it's original freqs

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בזכרונות OCZ KIT 1G(2X512) GOLD DDR2 667MHZ

יש לך עצה באיזה יחס להשתמש?

אגב עוד לא אמרתי אבל תודה על העזרה....

פורסם

בלוח 975X יש אפשרות לרדת מיחס 1:1(כלומר יחס שלילי לזכרונות). תבחר בו.

מעבר לכך, קח בחשבון שהלוח והזכרונות שלך בינוניים לאוברקלוק ולא יותר מזה. יש לך קצת מזל כי 975X מאפשר יחס שלילי לזכרונות, אחרת בכלל היית בבעייה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לתת יחס של 1:1 והגעתי למצב שבו המחשב עבד ומערכת ההפעלה עלתה,

יש לציין שלזכרונות נתתי מתח של 1.9 ולמעבד נתתי 1.4.

כשהגעתי למסך של מערכת ההפעלה, המחשב הגיב למשך כמה שניות ואז נתקע, פשוט הפסיק להגיב.

בנוגע ליחס השלילי, איך אני עושה את זה?

האפשרויות שיש לי בביוס הן: 1:1, 1:1.25, 1:1.33, 1:1.5, 1:1.66, 1:2 (נראה לי שיש שם עוד יחס אחד אבל אני לא זוכר מהו, בין 2 האחרונים).

פורסם

תנסה לתת לזיכרונות קצת יותר מתח, היו לי זיכרונות כאלה ומתי שהם קיבלו 2.1 הם נתנו ביצועים הרבה יותר טובים בOC אבל בכל מקרה תעלה בקפיצות קטנות ורק אם אתה עושה OC גם לזיכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים