עבור לתוכן

רייד 0 על ASUS P5B DELUXE, לאן מחברים?

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשאול לאן אני מחבר את שני ההרדיסקים בשביל לעשות רייד 0 על לוח P5B DLX?

יש חיבור שנקרא JMicron JMB636 Serial ATA RAID connector שנמצא בנפרד מחיבורים המסטר והסלייב הרגילים, מי שמכיר את הלוח כנראה יודע איפה. השאלה שלי היא לאן אני מחבר את שני הדיסקים? אחד לשם? שניהם על מסטר רגיל?

תודה, קראתי על זה בחוברת של הלוח אבל לא הבנתי חד משמעית מה אני אמור לעשות.

תודה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, נראה לי הבנתי...

אבל עכשיו יש בעיה אחרת: הגדרתי את שני ההרדיסקים בביוס וכו', עכשיו אני שם את דיסק ההתקנה של ווינדוס (64 ביט) והוא מבקש ללחוץ על F6 בשביל הרייד. בהמשך הוא אומר שהוא לא מזהה משהו או לא יכול לקבוע משהו בקשר להרדיסקים אז הוא אומר ללחוץ S כדי להעתיק דרייברים או משהו כזה. עכשיו..יש לי רק כונן אחד שבו יש את דיסק ההתקנה, והוא אומר שהוא לא מוצא FLOPPY DRIVE כדי להעתיק OEM DRIVERS. מה אני אמור לעשות? ניסיתי לשים את הדיסק של לוח האם במקום הדיסק של הוינדוס אבל הוא לא מתייחס לזה. קראתי איזה מדריך שמישהו כתב פה על איך לעשות רייד והוא גם כתב שצריך להכניס תקליטור לכונן A. איזה תקליטור ואיך אני פותר את זה.

תודה רבה ומצטער אם זה קצת מבולגן...פעם ראשונה שאני מתעסק בזה.

פורסם

לא תקליטור, תקליטון. הקיצור אתה צריך לשים את הדרייברים של הRAID על דיסקט כדי שהוינדוס יקרא אותם. לחילופין אתה יכול להשתמש

בNLITE ודומותיה כדי לעשות התקנה של וינדוס שכוללת את כל הדרייברים מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים