פורסם 2007 בפברואר 618 שנים נכון יש את הסרטונים שבאתר ynet?בחדשות שם נו..הקיצר יש לי ראוטר edimax br 6104K יש לי רשת של שני מחשבים במחשב הבעייתי שהוא די חדש (פנטיום 4 3 ג'יגההרץ)מותקן אקס פי סרביס פק 2אני לא חושב שהפיירוול של הווינדואז חוסםוגם לא של הראוטר כי במחשב השני הסרטונים עובדיםובמחשב השני גם מותקן סרביס פק 1 והוא מחשב יותר ישן פנטיום 3 600כל אופן יש גם ווינדואז מדיה פלייר 9 במחשב הבעייתיוזה לא בעיה של קודקיםלפחות כך נראה לי כי הוא נותן לי תתמונה הראשונה של הסרטון ואני מנסה לעשות "פלאיי"אבל הוא מנסה להתחבר רושם לי מתחבר ופשוט קופא לא זז בכלל כאילו.למישהו יש שמץ של מושג מה זה יכול להיות?דרך אגב ניסיתי להוריד תוכנה פרוצה של אינטרנט אקספלורר 7 על מנת לא לעשות עידכון כי אין לי תוכנה חוקית של חלונות וזה כמעט דפק לי תמחשב, עד שהצלחתי לסדר את זה איכשהו על הדרך עשיתי שם משהו ניסיתי לעשות אפגרייד לווינדואזועכשיו יש לי שתי אפשרויות בתפריט "בוט" שכאילו מהדוס עד שהוא מפעיל את הווינדואזאפשרות אחת לעשות את הווינדואז סטאפ ואפשרות שנייה להפעיל את הוינדואז עכשיו האפשרות של הווינדואז רגיל עובד ליאבל איך אני מעיף את האפשרות השניה?כי הוא מעלה לי אותה ישר אם אני לא לוחץ כלום ואז המחשב נתקע וזה מראה לי מסך כחול של "ארור"איך אני מעיף את זה מהתפריט של הבוט?אני אודה מאוד על העזרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.