עבור לתוכן

ביקורת – מסך LCD של פיליפס דגם 200W6MB *עדכון חשוב בד&#150

Featured Replies

פורסם

כול הכבוד אחלה ביקורת

:yelclap:

עוד....

• תגובות 36
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. הפיליפס מסך פי כמה יותר טוב מה 1970HR בלי שום ספק.

2. הנצנוץ מפריע רק אם יושבים קרוב מאוד למסך בזמן סרט, מטר וחצי ולא רואים ניצנוץ בכלל.

תודה, עכשיו אני יכול לקנות אותו בראש שקט.

פורסם

חן חן על הביקורת

אגב היה ביקורת שלך על המסך 2407 ?

פורסם
  • מחבר

אם הייתה לי דרך לקבל אותו לידי לתקופת ניסיון הייתי מריץ עליו ביקורת, מכיוון שאין לי... ::) אולי צריך לאחד כוחות עם Hwzone ;D

עדיין לא פירסמתי את הביקורת על 2407, אני מקווה לפרסם בסוף שבוע.

פורסם

כן, למה שלא תצטרף לצוות הביקורות של האתר ?

אין סקירות של מסכים בכלל :'(

פורסם

באגירה, שיחקת אותה. ביקורת משובחת.

יש לי שאלה - את הקולורימטר שלך , או לחליפין כל מכייל מומלץ אחר, ניתן למצוא למכירה בארץ?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון לא, לפחות בחיפוש באינטרנט לא מצאתי מכיילים בארץ, בגלל זה קניתי בארה"ב.

פורסם

כל הכבוד :yelclap: הגיע הזמן לביקורות ברמה גבוהה בעברית. הביקורת :10:

(אתה מוזמן לבוא אלי ולעשות ביקורת על ה 2007FP שלי :P )

הוא במקרה S-PVA ? :lol:

S-IPS ;D

פורסם

יש למסך PIVOT?

אם לא אז איך רגלית תעזור?

פורסם

יש למסך PIVOT?

אם לא אז איך רגלית תעזור?

Pivot זה שם לפעולה שמאפשרת את הסיבוב. סיבוב התצוגה נעשה ע"י תוכנה ודרך הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

עדכון בנוגע לפיקסלים מתים.

"לא כל מה שנוצץ אכן זהב ויכול להיות שמדובר בסאב פיקסל מת" :silly:

ובכן נשאלה השאלה עם כמה פיקלסים מתים הגיע המסך ומה אחריות בנושא פיקסלים מתים,

ובכן כעת אחרי בוקר של נסיעה לקיבוץ גזר (ליבואן הרשמי) וחזרה אשיב על שאלה זו.

המסך שהגיע אליי לבדיקה הגיע עם לא פחות משמונה (!) סאב פיקסלים מתים, כאמור היות ומדובר בביקורת

על ביצועי המסך לא הכנסתי נתון זה שכן הוא אינו קשור לביצועים.

בנוסף רציתי לראות כיצד מתמודד היבואן עם הנושא, ובכן היום הייתי עם החבר שקנה את המסך אצל היבואן

נפתחו לא פחות מארבעה מסכים חדשים מתקופות ייצור אוגוסט 2005 עד מרץ 2006 כאשר כולם בעלי פאנל

S-IPS ולא היה מסך אחד(!) שלא היו בו פחות מ 4 סאב פיקסלים מתים !!!.

הדבר מאכזב במיוחד ונראה שדגם המסך יוצר במיוחד מפאנלים שנזרקו או נבדקו ונמצאו בעלי יותר מידי פיקסלים מתים

כאשר כל המטרה להוזיל את המחיר בכמה שיותר.

יש לציין כי האחריות על דגם המסך הנ"ל היא לשלושה סאב פיקסלים מתים במועד ההקניה ואילו היבואן לא יכול להיתחייב

אפילו לתנאי הזה מכיוון שנראה שאין לו מסכים עם מספר מועט כל כך של פיקסלים מתים בדגם זה.

טענת היבואן היא כי הפיקסלים המתים הם לפי המפרט של פיליפס ולקוח אשר אינו מרוצה יכול לקבל החזר כספי

או לבחור להוסיף תוספת של בין 400 ל 500 ש"ח בכדי לקחת את הדגם הרגיל 200W6CS

בעל רגלית ובצבע כסוף עם פאנל P-MVA ובו אחריות לאפס פיקסלים מתים במועד הקניה.

יש לציין שחברי בחר להישאר עם המסך במקורי בעל שמונת הפיקסלים המתים מכיוון שמדובר רק בסאב פיקלסים

והם מפוזרים לרוב בפינות המסך אך לאדם "פדאנט" כמוני זה כמובן בלתי נסבל. עשו את החשבון שלכם טוב

לפני קניית המסך והיתעקשו לבדוק אותו עם תמונה שחורה לחלוטין בלי תאורה חזקה. בחנות קשה להבחין בפיקסלים השרופים

אך בבית ניתן להבחין בהם, לזכותם יאמר כי הם לא מפריעים לעבודה שוטפת וגודל הנקודה הקטן של מסך

20" תורם לכך.

מצטער שאני צריך לבשר חדשות רעות כאלו ובמועד יחיסת מאוחר אחרי הביקורת אך רק היום יצא לי לברר את הדברים הנ"ל.

בהצלחה.

פורסם

:xyxthumbs:

מקצוען עד הסוף - תודה!

היה חייב להיות פה קאצ' כלשהו ;)

פורסם

אז עדיף יהיה לקנות את המסך מפה - http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823

מאשר מפה - http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=10186457&type=2&product=1&dept_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e13

נכון ?

כי המסך עם הסאב-פיקסלים המתים נקנה בחנות השנייה (מה גם שהוא בא ללא רגלית :bash:).

פורסם
  • מחבר

אני מצטער אך מדובר פשוט בהטעיה באתר של PcPocket הדגם שהם מוכרים בפועל הוא ה -200W6MB אבל באתר רשום 200W6CS

מדובר באותו המסך שנמכר במספר חנויות בינהם Getit, Olsale ו PcPcoket. את בדיקת המסכים ביצעתי אצל היבואן ולא בחנות מסוימת,

לכן סביר להניח שהמלאי (הדפוק) זהה בכל החנויות למרות שתמיד יש סיכוי לקבל מסך עם פחות פיקסלים מתים.

עכשיו אני מבין למה לפיליפס יש שם רע בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים