פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים הלינק של התמונה שבורחוץ מזה - אתה בטוח שיוצא זרם למאורר במידה מספקת? אולי פשוט השתמשת בנגד חזק מדי?
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר אבל הנגד הוא רק בשביל הלד(הלינק אל התמונה בסדר גמור תבדוק שוב)וחוץ מזה הפאנבאס הוא רק דו מצבי.. ON\OFF
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר לא המאורר לא חלש יחסית בגלל שבלי הפאנבאס ,בחיבור ישיר לספק הוא מסתובב הרבה יותר מהר :
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אולי חיברת את הפאןבאס ל-5V( החוט האדום שיוצא מהספק)? אתה צריך לחבר ל-12V(החוט הצהוב) סתם השערה
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר לא דווקא את הפאנבאס חיברתי טוב אך נראה לי את המאורר חיברתי ל חוטים: צהוב ושחור..יכול להיות שזה גורם הבעיה?(לא ידעתי שהחיברו מולקס של הספק יכול להוציא גם 5V וגם 12 V :-\)
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר aaa עכשיו חיברתי את החוט האדום והצהוב מהפאנבאס לחיבור האדום והשחור לחיבור בשביל המאורר שמתחבר לפאנבאס ועכשיו בכלל לא עובד כלום (חיברתי את החוט הצהוב לאדום ואת החוט השחור לשחור, ניסתי גם הפוך אך גם כן לא עבד כלום!)הצילו איפה טעיתי?
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים הצהוב הוא +12 וולט !והשחור שלידו הוא האדמה שלו ( 0 )האדום הוא +5 וולט והשחור הצמוד לו זה האדמה שלו ( 0 ).הנגד המשתנה לדעתי גדול מידי כך שגם בהתנגדות מינימום הוא מאיט את המאורר שלך.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים הנגד המשתנה ברור שכן !הרי איך אתה מחליש את המאורר ?? אם קסם ,לא ! עם נגד.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר יש לי בין הלד נגד חד מצבי..וחוץ מזה הפאנסבס שלי רק לשני מצבים ON\OFF ולא אמור להיות נגד שיליש את המאורר :'(
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים מחבר אצלי הפאנבאסג מחובר לאדום ולשחור שלידואז אולי אני אמור לחבר אותו לצהוב ואדום שלידו??וגם את המאורר באותה צורה?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.