פורסם 2007 בפברואר 518 שנים כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל.אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים לי יש שאלה דומהיש לי לוח abit an-7 עם זכרונות שני סטיקים של 256Mb Gail value דגם pc3200, בלוח יש מקום לשלושה סטיקים. רוב שימושי המחשב הם אינטרנט, עיבוד תמונה ברמת חובב ועריכת וידאו ברמת חובב. כרטיס המסך הוא gigabyte (ati-9200) . לא ידוע לי על בעיות בו. מעבר amd-2800 barton, איטי רק בקידוד וידאו. אם אקנה שני סטיקים של 512M , האם אשפר מהירות תגובה וכו'? אם אשתמש בכל שלושת הסטיקים, האם הזיכרון יעבוד עדיין בדואל צ'אנל?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אם אקנה שני סטיקים של 512M , האם אשפר מהירות תגובה וכו'? כמובןאם אשתמש בכל שלושת הסטיקים, האם הזיכרון יעבוד עדיין בדואל צ'אנל? כן כל עוד בחריץ הבודד ובשני החריצים האחרים יש את אותו נפחזאת אומרת 512MB בחריץ הבודד ו-2x256MB בשני החריצים האחרים יעבוד (סתם דוגמה)
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מן הסתם אם לא מחפשים דואל אז לא משנה הנפח בכל ערוץאבל הוא מחפש "והמשך עבודת המחשב בדואל צאנל"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.