פורסם 2007 בפברואר 518 שנים היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים בתור אוהד מכבי מושבע, השנה יש לה את הקבוצה הגרועה ביותר מאז 10 שנים (כן גם בתקופה של קטש).אני לא יתפלה אם היא תפסיד אבל בכל זאת מכבי גם השנה שלוש רמות מעל כל קבוצה בליגת העל.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר זה נכון אבל זה רק משחק אחד ובמשחק אחד יש לבני השרון סיכוי לו רע רק חבל שלי נילון בטח לא יהיה הצלנו שנה הבא
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אחרי הניצחון ביום חמישי אני לא חושב, עם מכבי היו מפסידים (מה שכמעט קרה) אולי הם היו מפסידים לבני השרון
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר מחצית-10 אפרש לשרון 2 הקבוצות שיחקו פחות או יותר באותה הרמה ברבע השני אם עליות וירידות
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יאללה בני השרון! איזה מצחיק זה גמר גביע המדינה הפועל ירושלים - בני השרון. בזיון למכבי. תם עידן מכבי.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים איזה 2 שלשות של דרק שרפ!4 נקות לבני השרוןדקה לסיוםמכבי הפסידו..בסדר אחרי 9 שנים אפשר לתת למשהו אחר
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר או או או או הי הי הי הי - :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :beerchug: :beerchug: :funn: :funn: :biglaugh: :biglaugh: :coolman: :coolman: :coolman: :coolman: :coolman: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :la: :la: :funn: :funn: :funn: :funn: בני השרון הדיחה את מכבי יבההההההדדדדדדבבבבהההההדדווווווווו
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ערב ענק לכדורסל הישראלי! לדרור, צריך הרבה יותר מזה בשביל לסיים את הדיקטטורה של דון שמעון, הרבה יותר. ותודה מיוחדת לאפי בירנבוים (אלוהים!!), על שעשה לי יום אדיר, אפשר לראות את הפרצוף של הצורר המכביסט בסוף המשחק, כאילו הרגע ירדו לו 5 שנים (או שיעשה טובה ויתאבד). :yelclap: :yelclap:
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר תיראה אני די בטוח שלי ניילון לא יהיה בבני השרון שנה הבא ככה ששנה הבא מכבי בטח תיהיה הרבה יותר חזקה מבני השרון ובכלל גידאמק נטש את ירושלים אז מכבי תחזור להיות המובילה באפרש ניכר שנה הבא אבל השנה יש עונה מעניינת סוף סוף וגם האליפות לא מובטחת למכבי יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.