עבור לתוכן

חייב עזרה בקניית אוזניות גיימינג בתקציב נמוך [במיוחד לCS]

Featured Replies

פורסם

תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי.

תקציב נמוך בבקשה!

פורסם

תיראה לא תוכל ליקנות משהו ממש טוב ב100 שקל אז לך לאיזה היפרנטו קוסמוס אני יודע מה..? קנה ovan גדולות כאלה אם מיקרופון ותגיד תודה שזה עולה 30 שקל..

פורסם
link=topic=236752.msg2081213#msg2081213 date=1170702754]

תיראה לא תוכל ליקנות משהו ממש טוב ב100 שקל אז לך לאיזה היפרנטו קוסמוס אני יודע מה..? קנה ovan גדולות כאלה אם מיקרופון ותגיד תודה שזה עולה 30 שקל..

עם דעות כמו שלך למה יש לנו את הפורום?

בין משהו ב 100-300 [יותר לכיוון ה-300] אפשר להביא משהו נחמד

בטוח שהרבה הרבה הרבה יותר טוב מהאוזניות ב-30 ש"ח בהיפרנטו

חכה לדעות של אנשים שבאמת מבינים יוכלו לתת לך המלצה טובה הרבה יותר

פורסם

העניין הוא שעקרונית הוא צודק . בלי השקעה אין תמורה .

פורסם

אפשר לקנות אוזניות מספקות ב 200-300 שקל בקלי קלות. הבנאדם לא אודיופיל, לא צריך סתם להכניס לו ג'וקים לראש.

פורסם

אוקיי היה לי אוזניות של JVC ב150 שקל ו אוזניות OVAN ב 30 שקל ואני יכול להגיד לך שב30 שקל שמעו יותר טוב... אחת הקניות הגרועות שעשיתי וקניתי את הJVC האלו לפי מה שהבנתי הן ישנות בטירוף ואולי ביגלל זה הם היו כאלו גרועות אבל האוזניות ב 30 שקל של OVAN לא כאלה גרועות.. אני כבר שנתיים קונה אותם כי מה כל 6 חודש הן מתות כי הן נופלות הרבה

פורסם

לשיפור משמעותי בסאונד בCS - זיהוי מיקום רעשים במרחב - מומלץ בחום לעבוד עם כרטיס תומך EAX ולהפעיל EAX בCS.

אחרי זה כל אוזניות יתנו לך תמורה טובה, הEAX יאפשר לך לשמוע בדיוק מהיכן מגיע כל רחש במרחב.

*מנסיון*

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי אוזניות, רק שצד אחד בהן נשרף, אז אני צריך חדשות.

אפשר פשוט שם בבקשה של משהו בין 100-300 שקל?

פורסם
  • מחבר

אלו אוזניות מוזיקה נטו, במיוחד לנגנים ניידים.

אני צריך דבר ראשון גיימינג, אוזניות טובות לגיימינג יספקו אותי במלואן בשביל מוזיקה, אין לי ספק.

פורסם

1. porta pro - אם אתה יכול לקנות ב-ebay זו אופציה נהדרת.

http://cgi.ebay.com/KOSS-PORTA-PRO-HEADPHONES-NEW-iPOD-NANO-ZEN-ALL-MP3_W0QQitemZ320079058749QQihZ011QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אוזניות מצויינות, יש לי כאלו כבר שנה ואני מאוד מרוצה. גם נוחות בבית למשחקים ומוזיקה וגם לא גדולות מדי לצאת איתם החוצה. מחיר: 38$ (כולל משלוח לארץ) ~ 165 ש"ח.

2. יש בחלילית אוזניות דגם של אוזניות רולנד שאני ממליץ עליו בחום: roland rh-50, יחסית זולות ומאוד איכותיות, נוחות... גם איתם יש לי נסיון רב. אמורות לעלות בערך 200-250 ש"ח.

3. בנוסף, יש כמה דגמים סבירים של vivanco בכלי זמר שאמורים להיכנס לתקציב שלך.

לך עם נגן מוזיקה מצוייד במוזיקה שאתה אוהב, תקשיב קצת ויהיה לך הרבה יותר נוח להחליט.

ועוד עצה - אל תקשיב למוכרים, תקשיב לאוזניות. (כן אני יודע, זה נשמע כמו קלישאה אבל זה נכון)

ד"א, את ה-porta pro אתה יכול לשמוע באדר (http://www.d.co.il/4639920/35820/)

פורסם

יואל ה6$ דולר שיפינג זה בתוך ארה"ב לא לארץ... לארץ זה באיזור ה20-30 דולר :-\

פורסם

חביבי, sorry to break it to ya, אבל אתה צריך לצאת מהסרט ומהר

אתה לא תקבל שום דבר סופר דופר משופר אם תקנה אוזניות "גיימינג"

כל האייסמטים והסטילפאדים למיניהם זה פשוט גניבה

אולי היום המחירים שלהם ירדו קצת, פעם זה היה שוד לאור יום

אין בהן שום דבר טוב יותר (שלא נדבר על זה שהן הרבה פחות טובות מהרבה אוזניות זולות מהן)...

שיקראו לזה אוזניות לצלילה באוקיינוס השקט, מה זה משנה?!

כל עוד אתה לא מדבר איתי על סראונד (5.1) באוזניות שזה באמת סט אוזניות אחר, אין בכלל ויכוח

אני משתמש/השתמשתי ב HD280 PRO שלי לגיימינג, למוזיקה וגם לסרטים והכל היה יותר מפרפקט

ואלו נחשבות אוזניות אולפן "מקצועיות"...

אם אתה מחפש חווית סראונד כמו שציינתי, אז באמת אוזניות סטריאו זה לא התחום, אבל להגיד שאוזניה מסויימת לא טובה כי היא למוזיקה ואתה צריך אוזניית גיימינג?

לפני שהסטילפאדים למיניהם באו לעולם מיטב שחקני המחשב ישבו להם יופי עם סנהייזר, עוד יוצא מן הכלל זה אם אתה מחפש הדסט, שזה אוזנייה עם מיקרופון משולבים... במקרה כזה אולי הסטילפאד ב 270 יהיה עיסקה טובה, תלוי בכמה הם באמת שיפרו את איכות האוזניות

והעובדה שלפני זמן מה כל השחקנים המקצועיים עברו לסטילפאד/אייסמאט/אנערף זה בגלל א. חסויות ב. טרנד ג. זה הדסט

אם מישהו רוצה להוכיח לי אחרת ולהראות לי אוזניית סטריאו *גיימינג* (לא הדסט) שנותנת ביצועים מובהקים עדיפים דווקא ב*גיימינג* (עד 300 שקל) על פני נניח סנהייזר כלשהו (עד 300 שקל) - be my guest, נלמד משהו חדש...

פורסם

יואל ה6$ דולר שיפינג זה בתוך ארה"ב לא לארץ... לארץ זה באיזור ה20-30 דולר :-\

תיקון קל, משלוח לישראל זה ~15-20$, זה מה ששילמתי לפני שנה, צריך פשוט לחפש מוכר שלא שוחט במחיר המשלוח.

המוכר הזה (שיש לינק אליו) דורש 17$ למשלוח לישראל. האוזניות עולות אצלו 30$... צריך פשוט לחפש עוד קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים