פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יש לנו מכונת תספורת Philips כבר יותר מ-6 שנים והיא עובדת מצוין. אפילו לא החלפנו לה שום חלק ושום סכין, וכמובן שהיא אף פעם לא התקלקלה.כך שאני ממליץ לך על מכונת תספורת Philips, דגם מדויק אני לא יכול להגיד כי הדגם שברשותי כבר ישן ולא מצאתי אותו נמכר ברשת. תבחר מכונה בסביבות 200 ש"ח, ולדעתי עדיף מכונה לא נטענת- צריך להטעין 10 שעות בשביל חצי שעה עבודת מכונה, עדיץ כבר מכונה חוטית לא נטענת.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יש לי אח ספר הוא משתמש במכונה של פיליפס נטענת אבל אני לא יודע תדגםוהוא משתמש גם במכונה MOSER 1400 (חברה גרמנית) מכונה סוף הדרך (היא מכונה רוטטת)!!נ.באתה צריך מכונה בשביל תספורת או לעיצוב זקן וכאלה?
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר שכחתי להוסיף תקציב רק שתבינו שמדובר ב200-400 שקל השקעה(יתנו לי על זה אזהרה?)
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אהה הבנתי, אז התגובה שלי לא תקפה.ואין לך מה לחיות בפחד מעניין האזהרות, כל עוד לא רצחת, זיינת את אחות של חיים רביבו כנגד רצונה או דחפת לשון לפה של מישהי אתה בסדר.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים http://zap.co.il/model.asp?model_id=11111 יש לי אותה כבר למעלה משנה..משרתת נאמנה מרוצה מכל רגע 8)
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר : כתוב בכותרת סתם הזכרתי את זה.... לא עדיף ללכת לספר כי זה יקר בטירוף וחוץ מזה אני לא צריך תספורות מיוחדות סה"כ אני עושה קצוץ על כל הראש אני ממש מפחד מהאזהרות האלה דרך אגב ,אני כל פעם קורא את הודעה שכתבתי כמה פעמים בשביל לראות אם זה לא ספאם... אבל בעצם....זה מה שהם רוצים שנעשה....הם רוצים שכולנו ניהיה כפופים לשלטון האנטיספאם של הפורום! זה כמו להפוך אותנו לזומבים
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אההה ... טוב שנזכרת.... על זה מגיעה לך אזהרה!!!!111תקרא את כותרת הת'רד, רבאק...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יש לחברים שלי מכונות כמו MOSER ואמברילה (אם ככה כותבים) חברות גרמניות ומצויינות! יקרות.. אבל שוות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.