עבור לתוכן

זקוק להמלצה למכונות תספורת

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה להסתמך על הביקורות בזאפ

פורסם

יש לנו מכונת תספורת Philips כבר יותר מ-6 שנים והיא עובדת מצוין. אפילו לא החלפנו לה שום חלק ושום סכין, וכמובן שהיא אף פעם לא התקלקלה.

כך שאני ממליץ לך על מכונת תספורת Philips, דגם מדויק אני לא יכול להגיד כי הדגם שברשותי כבר ישן ולא מצאתי אותו נמכר ברשת.

תבחר מכונה בסביבות 200 ש"ח, ולדעתי עדיף מכונה לא נטענת- צריך להטעין 10 שעות בשביל חצי שעה עבודת מכונה, עדיץ כבר מכונה חוטית לא נטענת.

פורסם

יש לי אח ספר הוא משתמש במכונה של פיליפס נטענת אבל אני לא יודע תדגם

והוא משתמש גם במכונה MOSER 1400 (חברה גרמנית) מכונה סוף הדרך (היא מכונה רוטטת)!!

נ.ב

אתה צריך מכונה בשביל תספורת או לעיצוב זקן וכאלה?

פורסם
  • מחבר

תספורת.....עוד אין זקן אני בן 15 עם קוביות על השיניים זה לא מומלץ :silly:

פורסם

בולשיט בחזקה שלישית.

פורסם
  • מחבר

שכחתי להוסיף תקציב רק שתבינו שמדובר ב200-400 שקל השקעה(יתנו לי על זה אזהרה?)

פורסם

אהה הבנתי, אז התגובה שלי לא תקפה.

ואין לך מה לחיות בפחד מעניין האזהרות, כל עוד לא רצחת, זיינת את אחות של חיים רביבו כנגד רצונה או דחפת לשון לפה של מישהי אתה בסדר.

פורסם
  • מחבר

מכונות תספורת לא גילוח - חשוב להזכיר

פורסם

אההה ... טוב שנזכרת.... על זה מגיעה לך אזהרה!!!!111

פורסם

לא עדיף ללכת לספר ?

פורסם
  • מחבר

::) כתוב בכותרת סתם הזכרתי את זה....

לא עדיף ללכת לספר כי זה יקר בטירוף וחוץ מזה אני לא צריך תספורות מיוחדות סה"כ אני עושה קצוץ על כל הראש

אני ממש מפחד מהאזהרות האלה דרך אגב ,אני כל פעם קורא את הודעה שכתבתי כמה פעמים בשביל לראות אם זה לא ספאם... אבל בעצם....זה מה שהם רוצים שנעשה....הם רוצים שכולנו ניהיה כפופים לשלטון האנטיספאם של הפורום! זה כמו להפוך אותנו לזומבים :silly:

פורסם

אההה ... טוב שנזכרת.... על זה מגיעה לך אזהרה!!!!111

תקרא את כותרת הת'רד, רבאק...

פורסם

יש לחברים שלי מכונות כמו MOSER ואמברילה (אם ככה כותבים) חברות גרמניות ומצויינות! יקרות.. אבל שוות!

פורסם

טוב אל תבכו, זה לא היה ברצינות.

:o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים