עבור לתוכן

תעודת בגרות ואוניברסיטה

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch: התבלבלתי עם הנהלת חשבונות... תתעלמו מהתגובה ההיא :P

ורק המילה סטטיסטיקה מעלה בי רצון עז לקחת רובה צייד ולירות באנשים באופן אקראי :errrr:

הייתי ממליץ לך אז להתרחק מתואר בכלכלה (1/3 ממנו כמעט סטטיסטיקה) :s07:

• תגובות 54
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי היו 4 קורסים בסטטיסטיקה/הסתברות

:puke:

פורסם

הייתי ממליץ לך אז להתרחק מתואר בכלכלה (1/3 ממנו כמעט סטטיסטיקה) :s07:

already done :xyxthumbs:

שני קורסים (1 הסתברות 1 סטטיסטיקה) הספיקו לי :2gunsfiring:

פורסם

לי 1 היה די ויותר

אני לא אשכח שפעם המרצה הראה איזו התפלגות מכוערת ביותר וכששאלתי אותו אם הוא אי פעם נתקל ביישום מעשי שלה הוא אמר :"זה רק בשביל התרגול".

וכאן בערך התחלתי להדחיק ת'קורס הזה :smile1:

פורסם

היה לי קורס אחד בסטטיסטיקה.

בכלל לא זכור לי שהייתי בשיעורים, או הכנתי עבודות, או ניגשתי למבחן. בכל זאת איכשהו עברתי.

כנראה שיש אלוהים.

פורסם

מה לומד?

פורסם

^^^^^^^

השינוי של 3 שבועות לפני זה בגלל כמות ה'חכמים' כמוך נרשמים למקצוע

אני מציע לך להיזהר בדברייך , ואם אתה באמת חכם - גם יותר מיזה.

עכשיו אני מבין למה אתה כל פעם מכוון את דברי לדברים שלא התכוונתי אליהם ואז אומר בדיוק את אותם דברים שאמרתי שעליהם בחרת לא להגיב.

אתה לא מכיר אותי ולא יודע מי אני ובטח לא על "העולם האקדמי" שלי, אבל עכשיו, אמנם לא כולנו יודעים מי אתה , אבל כולנו יודעים באיזו רמה אתה יודע להתבטא ועל חוסר היכולות שלך לשמור על הפה שלך.

[glow=red,2,300]מה שאולי כדאי לכתוב בתרד מסוג זה כעצה כללית לנרשמים :[/glow] גם אם הוכחת את עצמך בתואר ששווה 20000 שקל לחודש , אתה עלול למצוא את עצמך נודד מחברה לחברה ולא מתקדם מעבר לשכר של מתחיל רק בגלל הפה שלך ויחסי האנוש שלך ;) מסקנה : משכורת טובה לא רק בנויה משכל שיודע לפרק אינטגרלים מסובכים ולעבוד עם מערכות צירים פולריות או למצוא וקטורים עצמיים של מטריצות מסורבלות , צריך גם יחסי אנוש טובים , ורק שילוב של השניים מבטיח את ההצלחה.

פורסם

^^^^^

אתה מודע שכול הויכוח כאן הוא על זה שציינתי בהתחלה שיש כמה אנשים שמתייחסים למדעי המחשב יתר על המידה ? ( וציינתי שאיני מזלזל במקצוע )

נ.ב.

אני נמנע ממקצועות ותפקידים שמחוייבים שיהיה בהם יחסי אנוש :xyxthumbs:

פורסם
:lol:
פורסם

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים