עבור לתוכן

מעוניין בכרטיס מסך עד 1300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים..

אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...}

התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ

פורסם

Radeon 9500 PRO!

פורסם

דעתי כדעתו של imac

הכרטיס הנ"ל נותן ביצועים מצויינים , תומך בDX9 , מה שישאיר אותו הרבה זמן ככרטיס "חזק".

פורסם

אני ממליץ על ATI RADEON 9500 PRO

עולה בערך 1250 ויש אותו כבר בארץ... הוא משתווה פחות או יותר ל- GEFORCE 4 TI 4600

פורסם
  • מחבר

הרדאון 9500 עובד על agp 4 או 8?

אני בכלל יוכל להפעיל כרטיסים של agp 8x עם לוח אם כמו שלי שיש לו יציאת agp 4x?

ואם כבר המלצתם על הכרטיס הזה ואמרתם שהוא עולה בערך כמו שאני יכול להרשות לעצמי, אז אולי תתנו שמות של חנויות או אתרים באינטרנט של חנויות שאני יוכל באמת לראות את המחיר של הכרטיס הזה בחנויות בארץ....

תודה רבה על העזרה שלכם ;D

פורסם
  • מחבר

מצאתי תמונה ופירוט של הכרטיס הזה, מה אתם אומרים זה שווה הכרטיס הזה הוא מספיק טוב?

עולה 1000 שקל בערך תנו את המלצתכם

http://tw.giga-byte.com/products/r9500.htm

פורסם

david שים לב! הקישור שנתת הוא לכרטיס RADEON 9500 (לא PRO !)

שמחירו בארץ נע באיזור 1100 שקל ,

ויש הבדל בביצועים בין 9500 ל 9500פרו - בעיקר ברזולוציות גובוהות

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אחי. בכל מקרה נראה לי שאני הולך על הרדאון 9500 פרו הזה, כי בהרבה מקונמות קראתי שעם אוברקלוקינג אפשר להגיע איתו לרמת ביצועים של רדאון 9700 פרו אז גם לחסוך כסף וגם כרטיס תותח לפי דעתי. עם כמה זיכרון זה בא 64 או 128?

פורסם

אכן בעזרת אוברקלוקינג אפשר להגיע לביצועים שמגרדים את ה9700 , אבל צריך לצרוב לו ביוס חדש.

ה9500PRO בא עם 128 מ"ב זיכרון.

כרטיס מצוין , עוד כמה ימים גם אני אקנה לי אחד כזה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים