פורסם 2007 בפברואר 418 שנים הייתגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבהאו בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ?תודה לעוזרים!
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים PATA או SATA?אם בראש שלך צורב SATA יש לך את הסמסונג שהוא אחלה, למרות שהייתי מחכה עוד טיפה לראות אם יגיעו לייטאונים נורמליים לארץ.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר מממ... sata יותר מהיר אבל מה זה אומר בידיוק לא כל כך מבין או שאולי תפנה אותי למאמר?לגבי הסמסונג אני לא יודע לאיזה דגם אתה מתכווןלגבי הלייטון אתה מתכוון ל-LH-20A1Hרק עכשיו ראיתי את זה לא ידעתי שהצורב הגיע לארץרק שחכתי עדיף שיהיה שנתיים אחריות אבל אם הצורב ממש שווה אז לא איכפת ליותודה על העזרה!
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים רק אתה יכול לדעת אם יש לך חיבורי SATA, גש ל FAQ שבאמצעי איכסון ותקרא קצת מה זה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אה אוקיי הבנתי, יש לי חיבורי sata במחשב הלוח שלי תומך -gigabyte-ga-k8nf
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אני הייתי ממליץ לך לחכות עוד טיפה, אם ממש בוער לך אז לך על סמסונג SH-S183L
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר טוב אז אם אתה אומר לחכות אז אני יחכה ...חשבתי שתבחר בלייטון LH-20A1H אבל אתה יודע יותר טובתודה רבה על העזרה ולילה טוב!
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מממ... sata יותר מהיר אבל מה זה אומר בידיוק לא כל כך מבין או שאולי תפנה אותי למאמר?באופן תיאורטי בלבד, צורבים לא מנצלים PATA עד תום, אז בטח שלא ינצלו SATA.הסמסונג הזה אחלה צורב.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_S183A.asp?page=Specificationsב DVD-ROM וב CD-ROM לא רשומים מהירויות, מדוע?-לא חשוב, הבנתי ש cd/dvd rom הם קריאה בלבדוהאם מישהו קנה את ה SH-S183L/A, או את ה GSA-H30N של LG ויכול להמליץ על אחד מהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.