פורסם 2007 בפברואר 418 שנים טוב אז ככה אני לא כזה גאון באלקטרוניקה ויש לי שאלות בקשר למדריך הזה.. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/ - למי שלא מכיר אז ככה קודם כל מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הזה ? כל החוטים הירוקים האלה הם חוט ה- נכון ? לאן הם מתחברים לא ממש הבנתי זהוא נכון לעכשיו.. תודה לעוזרים..
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים היי,אני אנסה לעזור לך... ;D אני עשיתי משהו אחר לגמרי בשבילי,אבל אולי ה"התנסות" שלי תעזור... קודם כל,המדריך שלו לא ממש ברור... 1. את חיבור ה-com אתה יכול גם להוציא מהמחשב שלך,או מכל מחשב ישן שיש לו חיבור com... זאת דווקא בעייה שולית... 2. עכשיו שים לב לתמונה - לפי הסכימה,יש לך צורך לחבר את 4 הכפתורים שלך לפורט ה-com,כאשר כל אחד מתחבר לפין שונה - יש אחד שמתחבר לפין 1,אחד שמתחבר לפין6,אחד לפין 8 ואחד לפין 9... החיבורים לפינים הם חיבורי + , רק שתדע... חיבורי ה- שלך מתחברים כולם ביחד לחוט אחד משותף,והחוט הנ"ל מתחבר לפין מס' 4... זה מה שהבחור רשם... לדעתי,רק ע"י ניסוי וטעייה תגלה אם זה נכון... ככה זה היה אצלי עד שלמדתי... אם לא הבנת,אני אעלה שרטוט שלי , אם הבנתי נכון את כוונת המשורר... ואשמח כמובן אם מומחי הפורום יתקנו אותי באם אני טועה...
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אהה סבבה הבנתי לא ממש מסובךאבל יש גם לדים בשרטוט מה הם קשורים ?לא רוצה אותם, הם לא יפריעו לי נכון ?אגב השליטה בכפתורים הם רק ב winmap או גם במשחקים ובעבודה שוטפתכי כעקרון אני צריך את המוד הזה יותר בישביל להנמיך ולהגביר את האוזניות שלי (הם לא כוללים גלגלת שליטה של סאונד והם יחסית יקרות 270 שקל אז חבל לי להחליף אותם רק בגלל זה...)
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים המוד הנ"ל הוא מוד רק בשביל winamp . לא מכיר משהו שאפשר לעשות למשחקים,אבל תנסה... רעיון נחמד...אם רצונך רק בשינוי ווליום , אז זה המוד בשבילך... אצלי זה מוד של 15 כפתורים...ב-winamp remote control יש אפשרות לחבר לדים למעגל...תעיין בoptions של התוכנה.. גם זה משורטט בסכימה שיש למעלה.אתה יכול להגדיר לד אחד שישמש אותך כלד שיהיה מעין נורת חיווי להדלקת וכיבוי ה-winamp (אותו תחבר לפין 5)לפי מה שאני זוכר - אתה יכול להגדיר שם עוד לד אחד שיהיה לד שמהבהב/נכבה ונדלק לפי הפעלת/כיבוי ה-winamp או לחיצת כפתור בבקר שאתה בונה או כאשר אתה עוצר/משהה שיר שמתנגן...את הלד הנ"ל תחבר לפין 7. לדעתי אתה בהחלט יכול לעשות עוד אלף ואחד וריאציות על חיבור פין 7 (מעגל לדים)ותנסה לעשות משהו מאוד יפה - לדים המגיבים לקול של ה-winamp . זה כבר חיבור ל-lpt של המדפסת...אם מעוניינים - אני יכול להעלות מדריך שאני תרגמתי מאתר מודינג אחר , ובאישורו של המודרייטור - ראיתי כבר אחד שהעלה פה מודים ואמר שהם שלו... מצחיק
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אוקיי אם אתה יכול תשלח לי בפרטי את המדריךאז ככה אני רוצה לחבר רק שתי כפתורים אחד להנמיך ואחד להגביריש לי כפתורי לחיצה אבל של 3 רגליים הרגליים הקיצוניות זה מה שאני צריך לחבר לפי מה שהבנתי עם הרב מודדאבל איזה רגל זה מינוס ואיזה זה פלוס ??אגב תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים WTF , מאיפה יש לך כפתור 3 פינים?תבדוק,באחד אמורה להיות קפיצה גבוהה במתח,בשנייה פחות...הגבוהה זה ה=,השני זה -.אני אעלה את המדריך לאתר עוד מעט... ;Dולא חבל רק שני כפתורים?תעשה ארבעה אם כבר... [br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 21:11:53תיקון טעות - הגבוהה זה ה+,השני זה -.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר צודק אני כבר יקנה כפתורים פשוט לא רציתי הרבה כי רציתי לשלב את זה עם פאן באסואגב החיבור הזה של הפינים שיש לי בכרטיס קול יש בוא הרבה יותר פינים מאשר מה שיש בתמונה..את החיבור שיש בתמונה אני יכול לקנות בחנות אלקטרוניקה ??
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מה אתה מסתבך? תיגש לכל חנות מחשבים ותשאל אם יש להם רכיב COM ממחשב ישן שהם לא צריכים...או שתחפש אצלך במחשב אחד שאתה לא צריך,בדיוק כמו בתמונה... עם 9 פינים
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר אהה עכשיו אני רואה שיש לי אחד כזה על הלוח אםאיך אני מוציא אותי ואחרי שאני מסיים עם כל המוד לאן אני מחבר את הכבל בכלל ?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים יכול להיות שאני לא ברור בשפה שלי... אתה צריך רכיב COM שיתחבר לתוך תקע של COM... ;D תיגש לכל חנות מחשבים ותבקש מהם כבל עם COM...
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר יכול להיות שאני לא ברור בשפה שלי... אתה צריך רכיב COM שיתחבר לתוך תקע של COM... ;D תיגש לכל חנות מחשבים ותבקש מהם כבל עם COM... אההה חח איזה דפוק אני עכשיו הבנתי אגב למה הכבל הזה משמש ? ודרך אגב תודה רבה על העזרה...
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים ותנסה לעשות משהו מאוד יפה - לדים המגיבים לקול של ה-winamp . זה כבר חיבור ל-lpt של המדפסת...אם מעוניינים - אני יכול להעלות מדריך שאני תרגמתי מאתר מודינג אחר , ובאישורו של המודרייטור - ראיתי כבר אחד שהעלה פה מודים ואמר שהם שלו... מצחיקתביא בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.