עבור לתוכן

איךספק הכוח 430 וואט של cooler master מחיר 49 $

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דור וולך אתה גדול

קניתי כבר את המארז שהופיע בלינק שנתתי, הסכימו בסוף ל- 700 ש"ח במזומן, והמארז כולל ספק אורגינלי של אנרמקס (הסתכלתי על המדבקה בפנים). רואים גם שהכל ברמה. יש לו טאנל פנימי מפלסטיק שקוף לניתוב אויר, אפשר מהחזית לכוון מהירות מאווררים, ויש לו מסך קטן שאמור להציג חום ואח' !

והאמת הוא די מרשים, הסתכלתי עליו מבפנים ובחוץ, וקראתי המנואל שלו.

אבל מה: נראה לי במבט ראשון שאחד כמוני לא יסתדר עימו לבד ושעדיף טכנאי שיתקין הדברים בתוכו.

האם קיים מדריך בעברית א באנגלית עם תמונות צבעוניות ברורות להתקנה ?

ושוב תודה, עכשיו אפשר להתקדם בבניית המחשב.

פורסם

שמחתי לעזור,וטוב לדעת שזה אכן המחיר כולל הספק! מחיר מדהים לכל הדעות!

בכל מקרה,אני אשמח אם תעלה תמונות כדי שכולם יוכלו להתרשם (בסטיקי "המארז שלי...")

לגבי מדריכים - אתה רוצה מדריכים להתקנת רכיבי המחשב (לוח/כ.מס/וכו') במארז? הבנתי נכון?

פורסם
  • מחבר

נכון. אני כמובן אנסה לבדוק בעצמי באתר של היצרן, אבל אם יש משהו יותר נגיש ובעברית - אודה.

אגב: בחנות נותרו לפי הבנתי רק עוד 3 מארזים כאלה בלבד.

לגבי תמונות: אשתדל ללמוד איך ולעשות כן.

פורסם

אם ככה מדריכים כאלו לא מוכרים לי אבל זה לא אמור להיות מסובך יותר מדי. נסה לחפש בגוגל.

לגבי התמונות,ללמוד מה? רק לצלם את המארז (מקדימה,צדדים וכו') ולהעלות. אני אשמח אם תוכל.

לילה טוב.

פורסם

הוא עולה 700 ש"ח וזה מגיע בלי ספק!!

לXTRACT

טעות שלי הייתי בטוח שזה מגיע בלי ספק נראה לי שהם התבלבלו אבל מה זה משנה לפעמים גם טועים וצריך להודות בטעויות

טעיתי ;D

פורסם

לי יש את Coolermaster eXtreme Power 430W PCAP ואני דיי מרוצה ממנו...הוא יחסית שקט...ואין לי בעיות מתחים...

והוא בדיוק כמו הדגם של FSP...(אם אני לא טועה שתיהם מוכרות את אותו הספק רק עם מדבקה שונה..לפי מה שאני זוכר שבדקתי לפני הקניה)...

קיצור אם אתה לא צריך יותר מדיי חשמל ואין לך תכנון לכרטיס מסך מטורף אז הוא מספיק....

בגדול עדיף את הליברטי...טיפה השקעה..אבל בעתיד לא יהיה לך בעיות והוא יותר נוח מבחינת חיבורים כי הוא מודולרי ויש לו את כל החיבורים הנדרשים...(20 24 6 8...את הרגילים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים