פורסם 2007 בפברואר 518 שנים למתקשים - לקחת מגבון לעבור על המקשים למתחילים - לקחת מקלדת להפוך אותה לתת כמה דפיקות ולנער אותה קצת... למומחים - לקחת מקחול ולעבור בין המקשים לקמצנים - להוציא מקש מקש ולעשות לו ספונג'ה
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים ולאנשים החכמים לפרק את המקלדת ולקחת את החלק העליון לשטעיפה במים וסבון והיא נראת כמו חדשה וזה לוקח רק 7 דקות בדוק!!!!
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר טוב בו נסגור את זה כךפירקתי את כל הקלדים ...דחפתי למדיח כלים ..במקביל ניקית עם מברשת את המקלדת ....החזרתי את הקלידים ..החיסרון היחדי הוא שכאשר עושים מספר הדחות כאלה על הכפתורים הקלידים עצמם מתחילים לעבד את הכתוביות שלהן....
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים לקנות חדשה? למה הכסף גודל על העצים? כל עוד המקלדת במצב טוב אין סיבה. כולה לקחת מטלית לניקוי, להרטיב עם מים וחומר ניקוי ולעבור על המקשים. גם מגבונים לניקוי תחת של תינוקות עושים את העבודה. כמובן שהכי יעיל זה לפרק את המקלדת, כמו שאמרו פה.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים טוב בו נסגור את זה כךפירקתי את כל הקלדים ...דחפתי למדיח כלים ..במקביל ניקית עם מברשת את המקלדת ....החזרתי את הקלידים ..החיסרון היחדי הוא שכאשר עושים מספר הדחות כאלה על הכפתורים הקלידים עצמם מתחילים לעבד את הכתוביות שלהן....לכן אל תשטוף במדיח הטמפ' שם נורא גבוהות תשטוף רגיל בברז עם סבון וזהו
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אחי זה רעיון טוב,אני אנסה אותו(המקלדת שלי מאוד מלוכלכת למרות שאני מנקה כל שבוע,כי אני מזיע בידיים וזה משאיר כתמים...) בעע!!! TMI ! באמת, יש פה אנשים עם לב חלש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.