עבור לתוכן

עד כמה אכסון מארז בתוך קופסאת עץ משפיע על הטמפ'?

Featured Replies

פורסם

הפרוייקט הבא שלי הוא להכניס את חלקי המחשב לתוך המגירות של השולחן... יש לי כבר תמונה דיי כללית בראש איך זה עומד להתבצע...

אני רק רוצה לדעת אם אכסון הרכיבים בתוך מגירות העץ יעלה את הטמפ' בצורה משמשעותית אם אני ישים איזה 4-3 מאווררים של 80 מ"מ?

רק לידע כללי: עכשיו הרכיבים מאוכסנים בתוך מארז FULL TOWER בלי שום מאוורר שמוציא/מכניס אוויר (חוץ מהספק כמובן) כאשר דלת המארז פתוחה והמחשב עובד בסדר גמור... אני משער שהטמפ בסביבות 50-55 (לפי בדיקות שעשיתי בעבר) אבל המספר עצמו ממש לא מעניין אותי כל עוד המחשב יציב...

תודה!

פורסם

דווקא עץ בתור מארז. היא לא ממש מפזר את החום אלא אוגר אותו. וחוץ מזה הלחות יכולה להרוג לך את המחשב. בקיצור לא ממש מומלץ לעשות מארז מעץ אלא אם כן אתה מקרר אותו טוב. אבל קירור טוב זה מאווררים גדולים=רעש גדול. אז או שתישן עם אוזניות או שפשוט אל תהיה בחדר.

פורסם
  • מחבר

מה לעשות שאני רוצה משהו קצת יותר מיוחד ש"יחביא" את המחשב... :)

את העובדה שעץ אוגר חום אני כבר יודע, לכן באתי ושאלתי כמה אתם חושבים הטמפ' תעלה (אם בכלל, אולי היא תרד מסידור נכון של כניסה ויציאה של אוויר ע"י מאווררים שאני ארכיב (מה שאין כרגע במארז הנוכחי שלי)) בתוך מארז העץ.

מהלחות אני ממש לא דואג, לא נשמע לי סביר שזה יהיה בכזו רמה שתוכל להרוס את החומרה...

פורסם

שמע אחי, אל תפחד בכלל (!) לשים הרבה קירור ומאווררים, גי עץ הוא מבודד הרעש הטוב ביותר שיש! אני מאמין שאם הקירור שלך יהיה טוב (וגם אם יהיה שקט יהיה טוב 8)), הלחות לא תוכל להרוג לך את הרכיבים, למרות שאף-פעם אתה לא יכול להיות יותר מדי בטוח (Safe)..

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי - מהלחות אני לא דואג...

הבעיה שלי היא טמפ' שתגרום לאי-יציבות. מה שגם לא נראה לי יקרה אם יהיה סידור נכון של מאווררים...

טוב, כנראה ביום שישי אני יתחיל לעבוד על זה... תאחלו לי בהצלחה! :)

פורסם

בהצלחה

באיזה עץ אתה הולך להשתמש?

פורסם
  • מחבר

תודה!

את האמת, אין לי מושג... :\ זה עץ של שולחן שיש לי בחדר.. (המחשב יהיה בתוך המגירות)

אבל אני יכול לשאול אבא יותר מאוחר :)

פורסם

בעיקרון חשוב לשים הרבה קירור אם את שם את זה בתוך מגירות עץ...

כי אצלי המארז היה כלוא בתוך ארון עץ עד לפני כמה חודשים ואחרי שהוצאתי אותו החוצה ירדו לי 7-8 מעלות לפחות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים