פורסם 2007 בפברואר 418 שנים היי לכולם.אני צריך עזרה בשינוי חיבור של מאוורריש לי מאוורר של 12V אשר חיבורו מתאים לחיבור שעל הלוח אם, כלומר המאוורר עם 3 חוטים ומתחבר ללוח אם עם חיבור קטןברצוני לשנות לו חיבור כך שאוכל לחבר אותו לספק ולא להעמיס על הלוח אם
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים יש מתאם/כבל כזה...http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=367_464&products_id=1523^היחיד שמצאתי...מקווה שעזרתי,בתודה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר תודה MuTaTiOn!אבל רציתי לעשות את זה לבד, הבעיה שאני לא יודעה איזה חוט של מאוורר לחבר לאיזה חוט של חיבור 4ובתמונה לא רואים כל-כך
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אם אתה מחבר מאוורר ללוח אם זה לא מעמיס עליו ממש...ויש לך מדריך נחמד בסטיקי...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אבל המאוורר צורך 34mA עברתי על כל הסטיקי. יכול להיות שפספסתי.taotao161, אתה יכול לשים לינק בבקשה?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מה הבעיה עם זה שהוא צורך 34mA? ויש בסטיקי של המדריכים של הגולשים ובמקרה אני עשיתי אותו אז אני בטוח שהוא שם (לינק אני לא יכול לתת לך כי אני מגיב מהפלאפון)...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר מה הבעיה עם זה שהוא צורך 34mA? ויש בסטיקי של המדריכים של הגולשים ובמקרה אני עשיתי אותו אז אני בטוח שהוא שם (לינק אני לא יכול לתת לך כי אני מגיב מהפלאפון)...אני עושה OC והלוח גם כך חם, אז אני לא רוצה שיעבור דרכו עוד זרם ויחמם אותו.אתה יכול לתת מילות חיפוש בבקשה?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים חח תאמין לי שההשפעה של המאוורר שתוסיף תהיה שולית ביותר... וכמו שאמרתי תעיין בסטיקי טוב זה שם...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר מצאתי מדריך לחיבור מאוורר עם שני חוטים ולי יש שלושה. מצאתי פה שהחוט השלישי הוא למעקב אחרי מהירות המאוורר, זאת אומרת שאני בכלל לא צריך לחבר את החוט הזה כי לא יהיה לי שום מעקב דרך ספק :-)מצאתי גם הסבר על דרכים שונות של חיבורים של מאווררהאם אני צודק בקשר לחוט השלישי?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כן אתה צודק הכבל השלישי הוא לניטור הRPM? של המאוורר אם אתה מחבר אותו לספק הוא לא נחוץ (אלה אם בכל זאת אתה רוצה אתה יכול לחבר רק אותו לחיבור ללוח)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.