עבור לתוכן

עזרה באוברקלוק של 7600GT? בעיקר בעניין זכרונות

Featured Replies

פורסם

פילטרים.. אתה יכול ליקרוא על זה בFAQ בראש העמוד של 'תצוגה וגרפיקה' .

בעיקרון זה מוריד הרבה ביצועים ואם אתה לא מוודא שזה לא מופעל אי אפשר יהיה לדעת אם הציון הנמוך הוא כתוצאה מהפעלה של זה או כתוצאה מזיכרון איטי.

• תגובות 59
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אחי אין לי מושג מה לעשות אני מרים ידיים.

פורסם

לאלאלאלא !!

יש מצב בהמהירות זיכרון שלך ירדה לחצי.. זה שווה הרבה ביצועים !! שלא נדבר על ה OC שרציתה..

מה לא ברור לך ?

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על זה שזה 350 ?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

איך הוא יכול ליפול בחצי?תוכנה אחרת שקיבלתי עם הכרטיס מראה לי 700

פורסם

ויש מצב שהיא צריכה להציג 1400...

מה המהירות שריבה מראה לך ?

כי היא אמורה להראות 1400..

פורסם
  • מחבר

איפה זה נימצא בריבה?

עריכה בריבה טורן זה מראה לי 700.

פורסם

ריבה מראה את המהירויות האפקטיביות ו ATI מראה את המהירות שעון האמיתית.. אם מופיע לך 700 בריבה ו350 בATI זה אומר שהזיכרון שלך על חצי מהמהירות..

רק כדי להיות בטוח אני עדיין ההיתי רוצה ליראות תוצאה מ06, התוצאות SM שם לא תלויות מעבד בכרטיסים כאלה וזה יעזור מאוד.

כי להעלות 700MHZ לזיכרון ואחרי זה לגלות שזו בעיה של איזה תוכנה.. זה לא יהיה נעים.

פורסם

עם ה7600GS שלי עשיתי 6142 עם הגירסה של הDDR3

פורסם
  • מחבר

ריבה מראה את המהירויות האפקטיביות ו ATI מראה את המהירות שעון האמיתית.. אם מופיע לך 700 בריבה ו350 בATI זה אומר שהזיכרון שלך על חצי מהמהירות..

רק כדי להיות בטוח אני עדיין ההיתי רוצה ליראות תוצאה מ06, התוצאות SM שם לא תלויות מעבד בכרטיסים כאלה וזה יעזור מאוד.

כי להעלות 700MHZ לזיכרון ואחרי זה לגלות שזו בעיה של איזה תוכנה.. זה לא יהיה נעים.

אז מה אתה אומר נוריד את 2006?במה היא תעזור

קיבלתי ב2005 5400

פורסם

RTR , גם אצלי זה מראה על 350... זה כפול 4 = מהירות הזיכרון באפקטיביות בדוק... פתח שני תוכנות שיכולות להראות לך את שעוני הכ.מ ושים לב שזה על 700... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

רגע מה לעשות אחי????? אתה אומר אז שהכריטס שלי לא דפוק?

אני נואש לעזרה אני מקבל רק 5400 בבדיקה :bash: :bash:זה מתסכל

אחי ה ati tool מראה לי שזה על 350 ולא על 700

פורסם

רק עכשיו ראיתי שזה בכלל לא הת'רד שלך ..

זו חתיכת הישתלתות שלנו.. :-[ :-X .

בקשר למהירויות לא זה לא יכול להיות חלקי 4 :kopfpatsch:.. תיקרא קצת איך עובד זיכרון DDR ותבין.

ריווה אמורה להראות לך 1400 בידיוק כמו שאצלי היא מראה 1200 !

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200601032153233730&id=200606240315295611&user=rsrs6

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר צריך לעשות אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים