עבור לתוכן

עזרה באוברקלוק של 7600GT? בעיקר בעניין זכרונות

Featured Replies

פורסם

אני יכול לבדוק יציבות של הכרטיס על ידי משחקים בלבד?

וגם ב 3dmark5 ?בלי ati tools?אגב קראתי כאן באתר שלא דאי להריץ בדיקה עם ה 3d כי בין סרטון לסרטון הוא מתקרר,

ולעלות את כל המתחים ב10 כל פעם?

• תגובות 59
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רשמתי שבראש ובראשונה תשתמש בATI TOOL. השאר הם תוספות.

ומה שקראת זה נכון - 3dmark ומשחקים זה לא מאמץ מתמשך.

פורסם
  • מחבר

הא....טוב ati זה רק לכרטיסים של ati ?

אפשר קישור להורדה?היא מסובכת?במה היא תעזור לי ב oc יש לי כבר תתכונה שגיגה בייט הביאו לי לoc

סליחה על כל השאלות.

פורסם

הא....טוב ati זה רק לכרטיסים של ati ?

הTOOL ?

לא.. לכל הכרטיסים.

הTRAY TOOLS רק ל ATI .

פורסם
  • מחבר

אאפשר אולי קישור?מישהוא יכול ללמד אותי איך להשתמש בה?כי יש לי תוכנה לעשיית oc נוחה וקלה לשימוש.

פורסם
  • מחבר

אחי אחד זה הriva tunet ואחד זה ati tool עם זה לא משנה אז הורדתי את ה riva...

פורסם

אני עובד עם שתיהן.

עם riva ל OC ועם ATITOOL לבדיקת ארטיפקטים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה נראה לי אני הימחק את ה riva turn כי יש לי תוכנה ל oc ולגבי אני ati אני יוריד עכשיו.מה הצעד הבא?

תודה רבה על התשובות מעריך.

פורסם

ה-FINALWORD יהיה של המשחק..בלבד.

הוא יכול לעבור לך את כל הבדיקות ולעשות לך OC מטורף,אבל במשחק אתה עלול לקבל ארטיפקטים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך,עכשיו שיש לי את ה ati tool מה לעשות איפה אני מתחיל,יש לי תוכנה ל עשיית אוברקלוק לעלות את התדרים עכשיו?

מה אני עושה עם ה ati ?

פורסם

ה-FINALWORD יהיה של המשחק..בלבד.

הוא יכול לעבור לך את כל הבדיקות ולעשות לך OC מטורף,אבל במשחק אתה עלול לקבל ארטיפקטים.

לא מסכים.. הבדיקת ארטיפקטים של ATI תימצא משהו הרבה לפנך.

לא הבנתי אותך,עכשיו שיש לי את ה ati tool מה לעשות איפה אני מתחיל,יש לי תוכנה ל עשיית אוברקלוק לעלות את התדרים עכשיו?

מה אני עושה עם ה ati ?

יש לך שם שתי עמודות אחת מצב 2D ואחת 3D כשבכל אחת יש לך שתי עמודות אחת לזיכרון ואחת לליבה.

אתה מעלה אתאלו שב 3D.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לעשות אתה ה oc בתוכנה שקיבלתי מה אתה אומר?

עריכה ה rive מראה לי ב memory של ה 3d 350 ובתוכנה שלי הוא מראה 700 מה ההבדל אגב הati מראה טמפרטורה?

פורסם

עד היום כל תוכנה שעשיתי אתה OC עשתה "רושם" שהכל תקין ואז אתה מעלה את RB6 VEGAS ומקבל ארטיפקטים..

וניסיתי עם:

RIVA

ATI

POWERSTRIP

פשוט במשחקים כבדים כמו שציינתי התוכנות לא מגיעות נראה לי לרמת מאמץ כמו שאתה משחק,ואני כבר לא מדבר אם אתה מעלה פילטרים.

בתוכנות שציינתי ידוע אם הוא בודק עם פילטרים או בדיקה סטרילית?

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי את ה ati tool היא ידידותית וקלה אבל שאני לוחץ על "חפש ארטיטקט"הוא מגיע לי אחרי עשרים שניות בערך ל 58 טמפרטורה זה הגיוני?

במנוחה זה היה על 42,ה58 זה גם הטמפרטורה שתיהיה לי במשחק על הגדרות גבוהות?איך זה הולך ?כמה זמן לעשות את ה scan?

עד איזה טמפרטורה זה מספיק לכרטיס שלי?(7600)במשחק הטמפרטורה תעלה עוד יותר לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים