פורסם 2007 בפברואר 418 שנים יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחקהכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסיםוכותב :nv4_disp.dll -adress..........beginning dump of physical memory
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים תנסה למחוק לחלוטין כל זכר לדרייבר בעזרת תוכנה ייעודית והתקנה מחדש - אם לא עובד התקנה מחדש של ווינדוז - לפעמים זו בעיה בווינדוז עצמו.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים אין צורך בהתקנה של מערכת ההפעלה מחדש, ישנה תוכנה שנקראת Driver Cleaner שמסירה את הדריבר לחלוטין
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים לי הווינדוז קופא מסיבה לא ידוע כבר איזה חודש, לפעמים הוא נותן את nv4_disp.dll כסיבה למרות שהתקנתי ומחקתי עשרות פעמים, לכן זה לא בטוח ייפתור את העניין..
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים לי הווינדוז קופא מסיבה לא ידוע כבר איזה חודש, לפעמים הוא נותן את nv4_disp.dll כסיבה למרות שהתקנתי ומחקתי עשרות פעמים, לכן זה לא בטוח ייפתור את העניין..האם אי פעם ניסית להשתמש ב Driver Cleaner 3.3 כדי להסיר את הדריבר הנוכחי לחלוטין ולהתקין גירסא חדשה / ישנה יותר ולבדוק האם זה ממשיך?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כע - הסרתי כל זכר לדרייברים והתקנתי מחדש.ואין בעיה בכ. מסך משום שבוויסטא הכל עובד כמו שצריך ולא קורס כלום.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אוברקלוק? כי אם לא אז זו התנגשות דרייברים, ואז כדאי להעיף את כל כרטיסי הPCI והUSB למיניהם ולבודד את הבעיה (כמובן לעשות Uninstall אחרי ההסרה של אותם רכיבים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.