פורסם 2007 בפברואר 418 שנים יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב.אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה?תודה!
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אני יודע שזה יעבוד, אני רק רוצה לדעת אם יהיה הבדל כלשהו (מהירות תגובה, מספר מקשים שניתן ללחוץ סימולטנית וכו')...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים במקלדת לא משנה החיבורבעכבר עדיף לחבר ל-USB מאשר ל-PS/2כי USB יכול להעביר יותר מידע ולכן העכבר יהיה יותר מדויק
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים there's a function in the bios (there should be one anyways) 'Enable USB Mouse / Keyboard' you might want to give it a try...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר there's a function in the bios (there should be one anyways) 'Enable USB Mouse / Keyboard' you might want to give it a try...אני יודע, אבל משום מה זה לא מאפשר שימוש במקלדת USB בזמן הבוט...
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים you need to turn it on and then it will work...^מה זה עושה בדיוק?enables support for usb keyboards and mice' date=' without an OS.[/left']
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.