עבור לתוכן

Catalyst 3.0 לעומת 2.5

Featured Replies

פורסם

אני מרים את הכפפה שזרקתם באתר...

התקנתי DX 9.0 ו Catalyst 3.0 על המחשב:

P4-2.4B

512 Pc2700 Samsung

40GB Maxtor 7200

Radeon 9700pro-Gigabyte

F900B LG

Creative Live! 5.1

GA-8PE667

הזהרו לנפשותיכם! קודם כול התחילו בעיות עם JK2, המשחק קופא כול כמה דקות ומשתחרר, לא בדקתי את MOHAA. מה שעשיתי (לפי THREAD שראיתי ב RAGE3D) זה לבטל Animated Icons ב SYSTRAY וזה פתר את הבעיה.

הרצתי 3DMARK...התוצאה שלי צנחה! מ 13660 ל 7200. אין לי מושג למה! בדקתי הכול AA סגור AF סגור כול האפליקציות מכובות, בדקתי מספר פעמים...הורדתי את catalyst 3.0 והתקנתי 2.5 חזרה, התוצאה היא שוב 13662. אין לי מושג למה! DX9.0 מותקן עדיין. בפורום של RAGE3D לא ראיתי שלמישהו זה קרה, אנשים איבדו 100-200 נקודות אבל לא 6000. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע.

לא ראיתי שוני מהותי ב JK2 או MOHAA אחרי Catalyst 3.0 ו DX9.

פורסם

בגלל שאתה משתמש ב גירסת דרייברים שהם לכרטיסי build by ati, ולא powered by ati כמו שיש לך .

אך עדיין, לא הייתי חוזה ירידה של 500 נק'... :-|

פורסם
  • מחבר

אז איך תסביר את התוצאות עם 2.5 ? אלו הם גם דרייברים מקוריים של ATI

וד"א לא נראה לי שזה הגורם. כמו כרטיסי NVIDIA שם גם רוב המשתמשים עובדים עם דרייבר מקורי של NVIDIA ולא היצרנים

וזה 6000 נקודות, לא 500 8(

פורסם

ניווידיה ו אטי, זה שני מצבים שונים לגמרי .

אל תשאל אותי למה, כי אני לא ידע לענות :) , אבל אני יכול להגיד לך, שבכרטיסים של ATI, הם עושים את הרוב, וחברות הצד שלישי עושים אולי 10 אחוז~ .

בניווידיה חברות הצד השלישי עושות הרבה יותר .

הלוח, הצ'יפים, היציאות למיניהן ועוד ... ::)

פורסם

כל הדריורים של ניודיה הם PBN כי הם לא מיצרים כרטיסים!

פורסם
  • מחבר

ויתרתי על עוד שעת שינה והתקנתי שוב CAT 3.0

הפעם בדקתי הכול פעמיים, מסתבר שכנראה הגדרת AF היתה X16 מה שגרם לתוצאה הנמוכה. הרצת 3DMARK נותנת 13200 בערך, 400 נקודות פחות מ 2.5

בקיצור ולעניין, חזרתי ל 2.5 ונחכה לאיטרציה הבאה! אולי גם יפתרו את הבעייה עם ה STUTTER ב OGL. נקווה.

תודה על התגובות!

עדיין מעניין לשמוע ממישהו עם הכרטיס האם כדאי לנסות דרייבר של Gigabyte.

רק לידיעה בטבלת ההשוואות אני נמצא באחוזון ה 100, ז"א שעבור ה CPU הנ"ל המערכת מפיקה את התוצאה הגבוהה ב 3% ממערכת דומה עם רדאון 9700 פרו ללא טוויקינג. וזה ללא OC משום סוג שהוא.

פורסם

התקנתי גם כן catalyst 3 + dx9 ואני לא רואה ממש הבדל. אולי בגלל שאין לי כרטיס מסך תומך dx9 אבל עדיין . ובאותו נושא מה ההבדל בין דרייברים pba לבין bba , מה יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

Cat 3.0 נועד ל כרטיסי ה 9700/9500 בלבד

לא יהיה שום שינוי ל 8500 ואולי רק בעיות עם הרצת משחקים שונים

לגבי הדרייברים גם אותי מעניין לשמוע

פורסם

עדיין מעניין לשמוע ממישהו עם הכרטיס האם כדאי לנסות דרייבר של Gigabyte.

יש גירסה 3?

פורסם

אני גם עובד עם הCATALYST 3 וDX9, לא חווה שום בעיה.

פורסם

לפי מה שאני יודע הכרטיסים שנמכרו בהתחלה ואולי עדיין נמכרים מבוססים על הלוח שATI הכינה

רק בשלב מאוחר יותר אמורים היצרנים לעצב לוחות משלהם למעבד, לכן הדרייבר של ATI יעבוד גם על לוחות POWERED BY ATI

כמו GIGABYTE

אני עצמי משתמש בדרייברים של ATI

גם אין עדכונים של דרייברים בGB מאז ספטמבר

פורסם

הסרתי את הקאטאליסט 3.0 וחזרתי ל2.5, ואני על חלונות 2000 + "חבילת שירות 3" + DX 9.

השימוש בקאטאליסט 3.0 הניב ביצועים נחותים יותר בכל המשחקים שמבוססים על ה Direct 3d.

מה שכן, לאחר הסרת הדרייברים ועלייתו מחדש של חלונות, המחשב איתחל את עצמו, ככל הנראה מדובר בכשל מסויים שנבע מנסיון להסיר ערכים מסויימים של הקאטאליסט 3.0 מהרג'יסטרי. חזרתי ל2.5 והכל איכותי.

מסקנה - קטאליסט 3.0, לא בריא לראדון 8500 שלכם.

פורסם

אני גם כמו SPIRITKNIGHT

עם קאטאליסט 3 וDX 9 על כרטיס של ג'יגה בייט והכול עובד מצוין

למיש שיש עדיין גימגומים

תלכו להגדרות D3d\opgl ותורידו את הWAIT FOR veritcal sync

פורסם

אוקיי,

שמעתי לעצתכם והתקנתי את הגירסה של קאטאלייסט 3 ל-9700/9500..

עד כה על פני השטח הכל נראה בסדר ועובד (בדקתי רק את הדמואים..).

בהמשך הערב אני אמסור כןא תוצאות ביצועים.

ולבינתיים שאלות,

א. מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר בדמואים הטכנולוגית של ATI רזולוציה, AA, FA וכו'? (אם בכלל כמובן).

ב. מישהו ניסה להריץ את הדמו שנקרא: NPR Hatching? אשר עושה שימוש איטנסבי ב-Pixel Shader החדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים